Redmi 12: Καθ’ οδόν με φόρτιση 33W

redmi 12, Redmi 12: Καθ’ οδόν με φόρτιση 33W

Μετά την κυκλοφορία του Redmi 12C την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η υπό-μάρκα της Xiaomi ετοιμάζεται να επεκτείνει τη μη-Note 12 οικογένεια τις επόμενες εβδομάδες και μήνες με το Redmi 12.

Η συσκευή έχει ήδη εντοπιστεί στη βάση δεδομένων IMEI, καθώς και στην FCC, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα θα κυκλοφορήσει σε διεθνές επίπεδο. Για πιο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το ποιες αγορές θα το αποκτήσουν δεν έχουν γίνει γνωστές και πιθανότατα θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση.

Το Redmi 12 θα είναι μια συσκευή που θα υποστηρίζει μόνο 4G, θα κυκλοφορήσει εξαρχής με το MIUI 14 αλλά είναι άγνωστο ακόμα το αν θα τρέχει σε Android 12 ή 13.

Η πιστοποίηση του τηλεφώνου αποκάλυψε ότι διατίθεται με έναν προσαρμογέα φόρτισης 33 W, πράγμα που σχεδόν σίγουρα σημαίνει ότι η συσκευή θα υποστηρίζει αυτή τη φόρτιση. Η χωρητικότητα της μπαταρίας θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 5.000 mAh, δεδομένου ότι αυτό έχει γίνει σχεδόν το πρότυπο αυτές τις μέρες.

Συγκριτικά, το Redmi 12C, το οποίο πιθανότατα θα καταλήξει να είναι lower-end από το Redmi 12, έρχεται με οθόνη LCD 6,71 ιντσών 720×1560, το chipset Helio G85, 3-6 GB RAM, 64/128 GB επεκτάσιμη αποθήκευση, κύρια κάμερα 50 MP, selfie snapper 5 MP και μπαταρία 5.000 mAh.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Δείτε το επερχόμενο smartphone σε τέσσερα χρώματα

Η Samsung είναι έτοιμη για την κυκλοφορία του Galaxy S24 FE και τις τελευταίες εβδομάδες μαθαίνουμε πολλά γι’ αυτό.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Special Edition: Αυτή είναι – μάλλον – η πρώτη του εικόνα που βλέπουμε

Το Galaxy Z Fold Special Edition της Samsung το περιμένουμε εδώ και καιρό και τώρα φαίνεται πως έχουμε την πρώτη του εικόνα.

Gear featured Honor IFA 2024

Honor Watch 5: Μεγαλύτερη και φωτεινότερη οθόνη, διάρκεια μπαταρίας 15 ημερών

Εκτός από την παγκόσμια κυκλοφορία του αναδιπλούμενου Magic V3, η Honor ανακοίνωσε το νέο της smartwatch Honor Watch 5.

Smartphones featured Honor

Honor Magic V3, MagicPad 2 και MagicBook Art 14: Ανακοινώθηκε η παγκόσμια κυκλοφορία τους

H Honor ανακοίνωσε το παγκόσμιο ντεμπούτο του αναδιπλούμενου Magic V3 μαζί με το tablet MagicPad 2 και το laptop MagicBook Art 14.