iPhone 16 Pro/ Pro Max: Με μεγαλύτερες οθόνες 6,3″ και 6,9″

iphone 16 Pro, iPhone 16 Pro/ Pro Max: Με μεγαλύτερες οθόνες 6,3″ και 6,9″

Τα μοντέλα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα κυκλοφορήσουν το 2024 και, σύμφωνα με αξιόπιστο αναλυτή, θα διαθέτουν μεγέθη οθόνης περίπου 6,3 ιντσών και 6,9 ιντσών, αντίστοιχα.

Ο αναλυτής της βιομηχανίας οθονών Ross Young της Display Supply Chain Consultants σημείωσε πως τα μεγέθη οθόνης 6,3 ιντσών και 6,9 ιντσών στρογγυλοποιούνται προς τα πάνω. Μάλιστα, είπε πως θα αποκαλύψει τα ακριβή μεγέθη κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο Display Week στο Λος Άντζελες στις 23 Μαΐου.

Αξίζει να πούμε ότι δεν αναφέρθηκε κάτι για τα non-Pro μοντέλα της σειράς.

Συγκριτικά, τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max είναι εξοπλισμένα με οθόνες 6,1 ιντσών και 6,7 ιντσών, αντίστοιχα, και αυτά τα μεγέθη δεν αναμένεται να αλλάξουν στα iPhone 15 Pro  και iPhone 15 Pro Max που θα κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Η Τεχνολογία παντοφλοταμπλέτας των 6,9 ιντσών έχει ωριμάσει πλέον και η Apple μας, η Θεάρα μας ,η Νιτσάρα μας (Ουπς μπερδέυτηκα με τον Τσορτέκη γμτ) εννοείται θα την υλοποιήσει καλύτερα από τα λιμά τους ρομποτάκηδες. Εννοείται πως πάτε όλοι για το Ultra Pro Max 1800 euro Προ Φόρων και γραπτή εγγύηση με υπογραφή με το αίμα σας πως θα το προσέχετε ως κόρη οφθαλμού και οτι κ να πάει στραβά , η κακή χρήση που κάνετε ΦΤΑΙΕΙ . Πάντα μετρητοίς , πάντα κασεράτα χεράτα τις ζημιές σας θα πληρώνετε πιστοί μου , που λέει κ ο Καρράς στο άσμα : Tα καλύτερα ταξίδια (Στα σκουπίιιδιιιιαααα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.