Meta: Αποσύρει το Facebook Messenger app από το Apple Watch

Facebook Messenger, Meta: Αποσύρει το Facebook Messenger app από το Apple Watch

Τελειώνοντας ο Μάϊος, η Meta αποσύρει την εφαρμογή Facebook Messenger από το Apple Watch. Aυτό σημαίνει πως από 1η Ιουνίου οι χρήστες smartwatch της Apple δεν θα μπορούν πλέον να στέλνουν ή να λαμβάνουν μηνύματα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

Η είδηση γνωστοποιήθηκε όταν ορισμένοι χρήστες του wearable εντόπισαν μια ειδοποίηση στην εφαρμογή Apple Watch Messenger με τίτλο “Αλλαγές στο Messenger στο Apple Watch”. Η ειδοποίηση έλεγε: “Μετά τις 31 Μαΐου, το Messenger δεν θα είναι διαθέσιμο ως εφαρμογή Apple Watch, αλλά μπορείτε ακόμα να λαμβάνετε ειδοποιήσεις Messenger στο ρολόι σας”.

Στη συνέχεια, εκπρόσωπος του Facebook επιβεβαίωσε τις αλλαγές και επεσήμανε ότι όσοι θέλουν να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα χρησιμοποιώντας το Facebook Messenger μπορούν ακόμα να το κάνουν μέσω της εφαρμογής iPhone, μέσω της επιφάνειας εργασίας τους ή χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο.

Αν και δεν έχει υπάρξει κάποια άλλη επίσημη τοποθέτηση, εκτιμάται πως η Meta προέβη σε αυτή την κίνηση επειδή ο χρόνος που αφιερώθηκε στην εφαρμογή Apple Watch είχε ως αποτέλεσμα λιγότερο χρόνο χρήσης της εφαρμογής iOS Facebook Messenger. Αυτό σήμαινε πως λιγότεροι συνδρομητές εκτίθεντο σε διαφημίσεις και συνεπακόλουθα η Meta είχε λιγότερα έσοδα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Νέες προωθητικές εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν specs πριν την κυκλοφορία

To Sony Xperia 1 VI θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα αλλά, μέχρι τότε, διέρρευσαν μερικές νέες προωθητικές εικόνες της συσκευής.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra, X100s & X100s Pro: Διέρρευσαν οι τιμές των μοντέλων

Η vivo ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το X100 Ultra, το ολοκαίνουργιο smartphone της για το 2024.

Smartphones Apple featured iPhone

Φήμες ότι το iPhone 16 Plus θα αντικατασταθεί από το iPhone 17 Slim που θα έχει οθόνη 6,55″

Το iPhone 17 Plus ή αλλιώς «iPhone‌ 17 Slim» της Apple θα διαθέτει οθόνη 6,55 ιντσών, σύμφωνα με τον αναλυτή Ross Young της DSCC.

Business featured Jack Dorsey

Jack Dorsey: Τέλος από το διοικητικό συμβούλιο του Bluesky

O Jack Dorsey ανακοίνωσε το Σάββατο στο Χ ότι δεν είναι πλέον μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Bluesky.