Samsung One UI 6.0 beta: Κυκλοφορεί στις 2 Αυγούστου

One UI 6.0 beta, Samsung One UI 6.0 beta: Κυκλοφορεί στις 2 Αυγούστου

Σύμφωνα με την υποστήριξη πελατών της Samsung Γερμανίας, o κορεατικός τεχνολογικός κολοσσός θα κυκλοφορήσει το One UI 6.0 beta που βασίζεται στο Android 14 στις 2 Αυγούστου για την οικογένεια Galaxy S23.

Στη συνέχεια, στις 9 Αυγούστου, δηλαδή ακριβώς μια εβδομάδα αργότερα, θα το αποκτήσουν και τα Galaxy A34 5G και Galaxy A54 5G.

One UI 6.0 beta, Samsung One UI 6.0 beta: Κυκλοφορεί στις 2 Αυγούστου

Η έκδοση beta του One UI 6.0 αρχικά φημολογήθηκε ότι θα κυκλοφορήσει την τρίτη εβδομάδα του Ιουλίου, αλλά από ότι φαίνεται θα καθυστερήσει περίπου μία εβδομάδα.

Παράλληλα περιμένουμε να δούμε πότε σχεδιάζει η Samsung να κυκλοφορήσει το One UI 5.1.1 στις συσκευές της. Ένα One UI 5.1.1 beta κυκλοφόρησε για το Galaxy Z Fold 4 και το Galaxy Tab S8 στις αρχές Ιουλίου και τώρα που τα Galaxy Z Fold 5, Z Flip 5 και Tab S9 είναι επίσημα, θα αρχίσει να φέρνει την ενημέρωση στις συσκευές που πληρούν τις προϋποθέσεις να τη λάβουν.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές πότε θα ξεκινήσει η δημόσια διάθεση της ενημέρωσης One UI 5.1.1.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι πολυαναμενόμενες λεπτομέρειες και προδιαγραφές

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6 τους επόμενους μήνες, με διαρροές να έχουν ήδη αποκαλύψει πολλά.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung One UI

Samsung Galaxy A73 & Galaxy A33 αποκτούν τώρα το One UI 6.1

Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα τη διάδοση του One UI 6.1 στις μεσαίας κατηγορίας συσκευές της και σήμερα είναι η σειρά των Galaxy A73 και Galaxy A33.

Internet Apple Samsung

H Samsung “τη λέει” στην Apple με τη νέα της διαφήμιση

Η Samsung χρησιμοποίησε στο νέο της σποτ το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να αναστατώσει πολλούς ανθρώπους με τη διαφήμιση “Crush” που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα.

Software Android featured Google

Νέες λειτουργίες από τη Google για προστασία της Android συσκευής σας από κλοπή

Η κλοπή του κινητού ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα, αλλά η Google ανακοίνωσε ορισμένες δυνατότητες προστασίας από κλοπή για το Android που ίσως βοηθήσουν.