iPhone Mini: Πέφτουν τίτλοι τέλους μετά την εκδήλωση της Apple;

iPhone mini, iPhone Mini: Πέφτουν τίτλοι τέλους μετά την εκδήλωση της Apple;

H Apple παρουσίασε το iPhone 12 mini το 2020, χαροποιώντας τους λάτρεις των compact τηλεφώνων. Ακολούθησε το iPhone 13 mini ένα χρόνο αργότερα αλλά τώρα, τρία χρόνια αργότερα, μπορεί να φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής της συσκευής των 5,4 ιντσών.

Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, το απόθεμα του iPhone 13 mini εξαντλείται, με το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple στις ΗΠΑ να αναφέρει εκτίμηση αποστολής 2-3 εβδομάδων για ορισμένα μοντέλα και ακόμη και 6-8 εβδομάδες για μερικά άλλα. Αυτή ακριβώς η έλλειψη υποδηλώνει ότι το iPhone 13 mini ενδέχεται να διακοπεί αφότου η Apple ανακοινώσει τη νέα σειρά iPhone 15 στην εκδήλωσή της “Wonderlust” την Τρίτη.

Θυμόμαστε ότι η Apple δεν κυκλοφόρησε πέρυσι ένα iPhone 14 mini αλλά προτίμησε να βγάλει το Plus μοντέλο. Ωστόσο, διατήρησε διαθέσιμο το iPhone 13 mini, με τιμή από 599 $ στις ΗΠΑ για όσους ήθελαν ένα φθηνότερο iPhone.

Τον Απρίλιο του 2022, η ερευνητική εταιρεία CIRP υπολόγισε ότι το iPhone 13 mini αντιπροσώπευε μόλις το 3% των συνολικών πωλήσεων iPhone 13 στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του ίδιου έτους.

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα mini, έχουν πολύ λίγο χρόνο μπροστά τους, καθώς μοιάζει πολύ πιθανό η σειρά να διακοπεί μετά την παρουσίαση του iPhone 15.

Η νέα σειρά θα αποτελείται από το iPhone 15 6,1 ιντσών, το iPhone 15 Plus 6,7 ιντσών, το iPhone 15 Pro 6,1 ιντσών και το iPhone 15 Pro Max 6,7 ιντσών.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
akitres

Εγώ πάντως βρήκα ένα xiaomi (κινεζιά full ιντζες) στην άμμο φέτος, αγόρασα ένα κουπί και το έκανα sup.
Ζάχαρη λέμε όλο το καλοκαίρι ατέλειωτα μίλια !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch

Ένα πολύχρωμο πλαστικό Apple Watch SE μπορεί να έρθει την επόμενη χρονιά

Η Apple ανακοίνωσε τα νέα της προϊόντα στo “It’s Glowtime” ωστόσο από αυτά έλειπε το πλαστικό Apple Watch SE, το οποίο είχε φημολογηθεί.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Οι νέες δυνατότητες που φέρνει στο iPhone

Μετά από πάνω από τρεις μήνες δοκιμών beta, το iOS 18 κυκλοφορεί τελικά σήμερα στο iPhone XS και στα νεότερα μοντέλα της Apple.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Χαμηλότερη από το αναμενόμενο φέρεται να είναι η ζήτηση

H ζήτηση για τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max ήταν «χαμηλότερη από το αναμενόμενο» από τότε που έγιναν διαθέσιμα για προπαραγγελία.

Gear Apple Apple iPad featured

Οι χρήστες iPad στην ΕΕ θα μπορούν να κατεβάζουν εφαρμογές από εναλλακτικά καταστήματα από τις 16 Σεπτεμβρίου

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει την πώληση εφαρμογών iPad μέσω καταστημάτων εφαρμογών τρίτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τη Δευτέρα.