Samsung Galaxy S23 FE: Renders αποκαλύπτουν τη συσκευή

Samsung Galaxy S23 FE, Samsung Galaxy S23 FE: Renders αποκαλύπτουν τη συσκευή

Μια σειρά από renders που κυκλοφόρησαν έδειξαν ότι το Samsung Galaxy S23 FE θα έχει σχεδίαση σχεδόν ίδια με το Galaxy S23. Kαι τώρα, νέες από το The Tech Outlook επιβεβαιώνουν την πληροφορία.

Τα renders δεν δείχνουν κάτι καινούργιο απλώς επιβεβαιώνουν μόνο όσα γνωρίζαμε ήδη από τις προηγούμενες διαρροές. Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες, το smartphone θα διαθέτει πάνελ OLED 6,4 ιντσών 120 Hz, θα τρέχει με Snapdragon 8 Gen 1 στις ΗΠΑ και Exynos 2200 στον υπόλοιπο κόσμο, μπαταρία 4.500 mAh και σύστημα κάμερας 50 MP (κύρια), 12 MP (ultrawide) και 8MP (telephoto).

Το smartphone πιθανότατα θα βγει στην αγορά της Ινδίας πολύ σύντομα και φημολογείται ότι θα έχει τιμή εκκίνησης INR 54.999 ή κάπου στα 621 ευρώ, στη χώρα. Η παγκόσμια κυκλοφορία πιθανώς θα γίνει τις ημέρες κοντά στην κυκλοφορία του smartphone στην Ινδία. Η Flipkart ήδη κάνει tease τη συσκευή στην ιστοσελίδα της, οπότε πλησιάζει μια ανακοίνωση.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Θα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη στις εφαρμογές Ημερολόγιο, Ειδοποιήσεις κ.α.

Η Apple είναι έτοιμη να αποκαλύψει μια λειτουργία αυτόματης σύνοψης για ειδοποιήσεις ως μέρος μιας σειράς νέων λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης που θα ενσωματωθούν στο iOS 18.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A15: Παίρνει την ενημέρωση One UI 6.1 αλλά όχι τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσυνής

Οι συσκευές Galaxy μεσαίας κατηγορίας της σειράς A της Samsung προσφέρουν συνήθως καλή σχέση ποιότητας τιμής και αυτό ισχύει και για το Α15.

Smartphones Apple featured iPad Pro

iPad Pro 13″ & Apple Pencil Pro γίνονται φύλλο και φτερό από το iFixit

Ο δημοφιλής ιστότοπος επισκευών iFixit μοιράστηκε ένα βίντεο με τα teardown του νέου iPad Pro 13 ιντσών και του Apple Pencil Pro.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Σε αυτά τα χρώματα θα είναι – μάλλον – διαθέσιμη η σειρά

Ο έγκυρος αναλυτής Apple της TF International, Ming-Chi Kuo, προέβλεψε σε tweet σε ποια χρώματα θα είναι διαθέσιμη η επερχόμενη σειρά iPhone 16.