iPhone 15 Pro: Το νέο πλαίσιο τιτανίου σε όλο του το μεγαλείο

iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro: Το νέο πλαίσιο τιτανίου σε όλο του το μεγαλείο

Η Apple δημοσίευσε ένα βίντεο για το iPhone 15 Pro το οποίο προωθεί το νέο του πλαίσιο από τιτάνιο σε 38 δευτερόλεπτα.

Στο βίντεο φαίνεται ένα θραύσμα τιτανίου να εκρήγνυται και να κατευθύνεται μέσω του Ηλιακού Συστήματος προς την επιφάνεια της Γης. «Από την άκρη του σύμπαντος… στην παλάμη του χεριού σου», αναφέρεται στο tagline.

Η ισχύς συναντά το φως. Παρουσιάζουμε το νέο iPhone 15 Pro από τιτάνιο. Παρουσιάζει ένα εντελώς νέο επίπεδο απόδοσης gaming με το τσιπ A17 Pro. Ένα πιο ευέλικτο, πιο προηγμένο σύστημα κάμερας Pro. Και σχεδίαση από τιτάνιο αεροδιαστημικής ποιότητας. Τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max είναι τα ελαφρύτερα, πιο ισχυρά Pro μοντέλα μας.

Για τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, η Apple χρησιμοποιεί ένα νέο πλαίσιο από τιτάνιο αντί για ένα πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα, με αποτέλεσμα να είναι ελαφρύτερο αλλά και πιο ανθεκτικό. Τα νέα Pro είναι περίπου εννέα τοις εκατό ελαφρύτερα από τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.

Η χρήση τιτανίου στο iPhone 15 Pro φέρνει επίσης μια αλλαγή στο φινίρισμα του πλαισίου. Προηγουμένως, όλα τα Pro iPhone χρησιμοποιούσαν πολύ γυαλισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με φινίρισμα καθρέφτη. Το iPhone 15 Pro έχει ένα φινίρισμα πολύ λιγότερο ανακλαστικό, περισσότερο ανθεκτικό στις δαχτυλιές.

Τα iPhone 15 και iPhone 15‌ Plus της Apple συνεχίζουν να διαθέτουν πλαίσιο κατασκευασμένο από αλουμίνιο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Μπράβο ΑΝΤΩΝΗ!! Θέλουμε συχνά τον συνδυασμό των λέξεων IPHONE , ΤΙΤΑΝΙΟ , ΜΕΓΑΛΕΙΟ στα άρθρα της ΘΕΑΡΑΣ ΜΑΣ. ΕΥΓΕ!! Συνέχισε έτσι .

Γιάννης

σε όλο το μεγαλείο με κομήτες, διάστημα και renders

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 16

iPhone 16 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις αλλαγές σε μπαταρία και μητρική

Το κανάλι του YouTube REWA Technology μοιράστηκε ένα teardown βίντεο του iPhone 16 Pro, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά.

Smartphones Apple featured Google

Στη νέα διαφήμιση της Google το Pixel καλωσορίζει το iPhone στον κόσμο του RCS

Η Google κυκλοφόρησε το νέο επεισόδιο της σειράς που εξιστορεί τη φιλία ενός Pixel και ενός iPhone, καλωσορίζοντας το τελευταίο στο RCS.

Gear Apple Apple iPad iPad

iPad 2025: Φήμες ότι θα διαθέτουν τσιπ Wi-Fi σχεδιασμένο από την Apple

Το φημολογούμενο εσωτερικό τσιπ Wi-Fi της Apple μπορεί να κάνει ντεμπούτο σε συσκευές το 2025, και συγκεκριμένα σε νέα μοντέλα iPad.

Smartphones Apple featured iPhone 16

iPhone 16: Αυτές είναι οι ακριβείς χωρητικότητες μπαταρίας των μοντέλων της σειράς

Η Apple αποφεύγει να διαφημίζει τις ακριβείς χωρητικότητες μπαταριών για τα iPhone της, γι’ αυτό και πρέπει να βασιζόμαστε σε άλλες πηγές.