Apple iPad 10: Ανακοινώθηκε με υποστήριξη eSIM στην Κίνα

apple ipad 10, Apple iPad 10: Ανακοινώθηκε με υποστήριξη eSIM στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε μια ενημερωμένη έκδοση του iPad 10ης γενιάς με υποστήριξη eSIM στην ηπειρωτική Κίνα. Η εταιρεία αναφέρει ότι η συσκευή θα είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία στην ηπειρωτική Κίνα από τις 19 Οκτωβρίου και θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου.

Η China Unicom είναι επί του παρόντος ο μόνος υποστηριζόμενος φορέας eSIM για το iPad στην ηπειρωτική Κίνα, σύμφωνα με ένα νέο έγγραφο υποστήριξης της Apple. Η υποστήριξη eSIM στην ηπειρωτική Κίνα απαιτεί iPad 10ης γενιάς (Wi-Fi + Cellular) με αριθμό μοντέλου A3162. Όλα τα άλλα μοντέλα iPad και iPhone δεν διαθέτουν υποστήριξη eSIM στην ηπειρωτική Κίνα.

Το έγγραφο υποστήριξης της Apple παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης μιας eSIM στο ενημερωμένο iPad 10ης γενιάς στην ηπειρωτική Κίνα και πώς να ενεργοποιήσετε τα προγράμματα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας eSIM στη συσκευή από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας σε άλλες χώρες ενώ ταξιδεύετε.

Η eSIM είναι μια ψηφιακή SIM που επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν ένα πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν φυσική κάρτα nano-SIM.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

Η Apple θα ενισχύει τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης με διακομιστές M2 Ultra

Ορισμένες από τις λειτουργίες του iOS 18 θα τροφοδοτούνται με κέντρα δεδομένων με διακομιστές εξοπλισμένους με τα τσιπ πυριτίου της.

Gear Apple VR headset

Apple Vision Pro 2: Φήμες ότι θα ξεκινάει από 1.500 δολάρια

Το Apple Vision Pro συζητήθηκε πολύ όταν κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο και ένας λόγος ήταν η τιμή του: 3.499 $.

Gear Apple iPad iPad Pro

Όλες οι νέες δυνατότητες του Magic Keyboard για το iPad Pro

Με το iPad Pro, η Apple παρουσίασε μια ανανεωμένη έκδοση του Magic Keyboard για να προσθέσει νέες δυνατότητες,

Gear Apple iPad iPad Pro

Η Apple απολογείται για τη διαφήμιση του iPad Pro – Δεν θα προβληθεί στην τηλεόραση

Η Apple συνηθίζει να μας προσφέρει μερικά από τα πιο αξιομνημόνευτα διαφημιστικά σποτ, αλλά με αυτή για το iPad Pro δεν τα κατάφερε.