Samsung Galaxy S24: Διέρρευσαν οι χρωματικές επιλογές

Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24: Διέρρευσαν οι χρωματικές επιλογές

H Samsung κάθε χρόνο αλλάζει τη χρωματική παλέτα της σειράς Galaxy S και τώρα ίσως μαθεύτηκαν οι επιλογές για τη σειρά του 2024.

Οι αποχρώσεις, λοιπόν, της σειράς Galaxy S24 πιθανώς θα είναι: Μαύρο, Γκρι, Βιολετί και Κίτρινο. Όσον αφορά στα δύο πρώτα, είναι αρκετά τυπικά και συνήθως κυκλοφορούν ως “Phantom Black” και “Graphite”.

Για τα άλλα δύο τώρα, η σειρά Galaxy S23 έχει αρκετά παλ επιλογές Λεβάντας και Λάιμ και πιθανώς τώρα θα γίνουν πιο έντονες και θα ονομαστούν Βιολετί και Κίτρινο. Το νέο Galaxy S23 FE έχει μια επιλογή Μωβ αλλά το πιο πιθανό είναι να μιλάμε για μια διαφορετική απόχρωση.

Η τελευταία φορά που η Samsung κυκλοφόρησε ένα Violet Galaxy S ήταν με τη σειρά S21:

Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24: Διέρρευσαν οι χρωματικές επιλογές

Όσο για το Κίτρινο, πάμε ακόμα πιο πίσω, στο Galaxy S10e:

Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24: Διέρρευσαν οι χρωματικές επιλογές

Τα τέσσερα βασικά χρώματα θα ενωθούν σίγουρα με αρκετές αποκλειστικές αποχρώσεις της Samsung.com, αλλά ακόμα είναι νωρίς για να γίνουν γνωστές.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra θα έχουν νέα πλαίσια από τιτάνιο, τα οποία θα φαίνονται διαφορετικά από το Armor Aluminum που χρησιμοποιείται στα τρέχοντα τηλέφωνα της σειράς S. Αυτό μπορεί να απαιτεί κάποια προσαρμογή των χρωμάτων του πίσω πλαισίου σε σύγκριση με αυτό που έχουμε δει πριν.

Η σειρά θα αποκαλυφθεί από τη Samsung νωρίτερα φέτος, τον Ιανουάριο, με φήμες να κάνουν λόγο για τις 18 του μήνα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A15: Παίρνει την ενημέρωση One UI 6.1 αλλά όχι τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσυνής

Οι συσκευές Galaxy μεσαίας κατηγορίας της σειράς A της Samsung προσφέρουν συνήθως καλή σχέση ποιότητας τιμής και αυτό ισχύει και για το Α15.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι πολυαναμενόμενες λεπτομέρειες και προδιαγραφές

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6 τους επόμενους μήνες, με διαρροές να έχουν ήδη αποκαλύψει πολλά.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung One UI

Samsung Galaxy A73 & Galaxy A33 αποκτούν τώρα το One UI 6.1

Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα τη διάδοση του One UI 6.1 στις μεσαίας κατηγορίας συσκευές της και σήμερα είναι η σειρά των Galaxy A73 και Galaxy A33.

Internet Apple Samsung

H Samsung “τη λέει” στην Apple με τη νέα της διαφήμιση

Η Samsung χρησιμοποίησε στο νέο της σποτ το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να αναστατώσει πολλούς ανθρώπους με τη διαφήμιση “Crush” που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα.