Samsung Shortcut Sneaker: Το αθλητικό παπούτσι που συνδέεται με το κινητό σου & κάνει κλήσεις

Samsung παπούτσια, Samsung Shortcut Sneaker: Το αθλητικό παπούτσι που συνδέεται με το κινητό σου & κάνει κλήσεις

Ένα νέο προϊόν για hands-free τρόπους επικοινωνίας με τις επαφές σας δημιούργησε η Samsung και πρόκειται για ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια!

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε από το υποκατάστημα της Samsung Nederland, το Samsung Shortcut Sneaker είναι επίσημα έτοιμο να κυκλοφορήσει. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Elitac Wearables, την Brut Amsterdam, την Cheil Benelux και τον σχεδιαστή sneaker Roel van Hoff, και έχει θεωρηθεί το «sneaker του μέλλοντος».

Ωστόσο, υπάρχουν μόνο έξι ζεύγη, που σημαίνει ότι δεν μπορείτε απλώς να πάτε να τα αγοράσετε. Η Samsung θα χαρίσει ένα ζευγάρι σε έναν διαγωνισμό που θα φιλοξενηθεί έως τις 9 Ιουλίου, αλλά πρέπει να είστε μέλος της Samsung με έδρα την Ολλανδία για να συμμετάσχετε.

Εάν είστε χρήστης smartphone που αναζητά πάντα νέους τρόπους για να λειτουργεί χωρίς χέρια, τα παπούτσια πηγαίνουν τη δυνατότητα σε ένα νέο επίπεδο — το Samsung Shortcut Sneaker ελέγχεται πλήρως από τις κινήσεις σας.

Οι αισθητήρες κίνησης που είναι ενσωματωμένοι στις σόλες των παπουτσιών σάς επιτρέπουν να τοποθετείτε στην ουρά πέντε διαφορετικές ενέργειες, όπως τηλεφωνικές κλήσεις ή αναπαραγωγή ήχου. Το εάν τα παπούτσια με την επωνυμία Galaxy θα διατεθούν ποτέ πέρα ​​από αυτήν την αρχική παρτίδα δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone Samsung

iPhone 16 Pro & Pro Max: Τα πρώτα με οθόνη OLED υψηλής απόδοσης “Μ14” της Samsung

Τα iPhone 16 Pro και Pro Max θα είναι τα πρώτα smartphone της Apple που θα υιοθετήσουν την οθόνη OLED υψηλής απόδοσης “M14” της Samsung.

Gear Galaxy Samsung

Galaxy Ring: Με παρακολούθηση θερμοκρασίας δέρματος & ανίχνευση ροχαλητού

Πλησιάζοντας στην ανακοίνωση του Galaxy Ring στις 10 Ιουλίου, μερικές από τις δυνατότητες του νέου fitness tracker έχουν αποκαλυφθεί.

Software Samsung

Samsung Health: Ίσως αποκτήσει δύο χρήσιμες λειτουργίες σε μελλοντική ενημέρωση

Το Samsung Health ενδέχεται να πάρει σύντομα κάποιες σημαντικές βελτιώσεις σύμφωνα με τον κώδικα που ανακαλύφθηκε από το Android Authority.

Software AI Apple featured

Η Apple ξεκίνησε να εργάζεται στο iOS 19 για το επόμενο έτος

H Αpple έχει ξεκινήσει να εργάζεται στο iOS 19 τη στιγμή που απέχουμε ακόμη περίπου δυόμισι μήνες από την κυκλοφορία του iOS 18.