Samsung Galaxy Buds 3 και Buds 3 Pro: Αυτή θα είναι η τιμή τους

Samsung Galaxy Buds 3, Samsung Galaxy Buds 3 και Buds 3 Pro: Αυτή θα είναι η τιμή τους

Η Samsung ετοιμάζεται για το δεύτερο Unpacked του 2024, όπου θα παρουσιάσει τα νέα αναδιπλούμενα Galaxy Z Fold6 και Galaxy Z Flip6, αλλά και νέα wearable, όπως το Galaxy Watch 7, τη νέα σειρά Buds 3 και το Galaxy Ring.

Λίγο πριν την παρουσίαση, το μόνο μυστήριο που απομένει γύρω από αυτές τις συσκευές είναι η τιμή τους. Για τα Galaxy Buds 3 και Buds 3 Pro δεν ισχύει, πλέον, ούτε αυτό.

Ένας Νοτιοκορεάτης leaker ανέφερε ότι οι τιμές των Galaxy Buds 3 και Buds 3 Pro σε τοπικό νόμισμα είναι 203.700 KRW και 296.700 KRW, αντίστοιχα, που είναι περίπου 136 και 198 ευρώ.

Galaxy Buds3 Pro
byu/Plastic_Development1 ingalaxybuds

Αυτό σημαίνει ότι η Samsung δεν πρόκειται να αυξήσει την τιμή των Galaxy Buds 3 και Buds 3 Pro σε σύγκριση με τους προκατόχους τους που κυκλοφόρησαν το 2022. Αυτό είναι ένα καλό νέο και το άλλο είναι ότι το Buds 3 μπορεί να δοθεί ως δώρο σε όσους προπαραγγείλουν τα Galaxy Z Fold 6 και Z Flip 6 κατά την περίοδο κυκλοφορίας.

Τα Buds 3 και 3 Pro αναμένεται να έχουν νέο σχεδιασμό, με τα Pro να φέρουν πιο πολύ στα AirPods.

Δείτε και βίντεο unboxing για τα Galaxy Buds 3:

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Google Google Pixel

Circle to Search: Η λειτουργία έρχεται και σε συσκευές εκτός Pixel και Galaxy

To Circle to Search σάς επιτρέπει να κυκλώνετε οτιδήποτε στην οθόνη και να τρέχετε μια οπτική αναζήτηση μέσω Google Search και Google Lens.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25 Ultra: Renders αποκαλύπτουν πως είναι λεπτότερο, ελαφρύτερο και πιο στρογγυλό

Μετά την αποκάλυψη του iPhone 16, οι leakers έχουν επικεντρωθεί σε πληροφορίες για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung, τη σειρά Galaxy S25.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του smartphone

Πριν μέρες εμφανίστηκαν τα πρώτα renders που βασίζονται σε CAD του Galaxy S25 Ultra και σήμερα ήρθε η σειρά του απλού Galaxy S25 της Samsung.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Νέες φήμες θέλουν μικρότερη αύξηση της τιμής

Πριν από μερικές ημέρες, κυκλοφόρησε μια φήμη ότι το επερχόμενο Samsung Galaxy S24 FE θα ήταν 100 ευρώ πιο ακριβό από τον προκάτοχό του στην Ευρώπη.