Samsung Galaxy S25 Ultra: Με διαφορετικό σχεδιασμό πλαισίου για καλύτερη εργονομία

Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra: Με διαφορετικό σχεδιασμό πλαισίου για καλύτερη εργονομία

Μετά την αποκάλυψη των Galaxy Z Flip6 και Z Fold6 από τη Samsung, ήρθε η ώρα να στραφούμε στην επερχόμενη σειρά Galaxy S25 καθώς οι φήμες πιθανότατα θα ενταθούν τους επόμενους μήνες.

Ένας από τους κορυφαίους οδηγούς όλων όσων σχετίζονται με τη Samsung υποδηλώνει ότι το Ultra θα λάβει μια αναθεώρηση σχεδιασμού.

Στην πραγματικότητα, η είδηση ​​είναι ότι η Samsung έχει ήδη ολοκληρώσει τη σχεδίαση και των τριών μελών της οικογένειας Galaxy S25. Το S25 Ultra λέγεται ότι έχει ασύμμετρο σχέδιο πλαισίου για να βοηθήσει στο κράτημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλαίσιο προς το πίσω μέρος είναι πιο στρογγυλεμένο για να βοηθήσει στο κράτημα, ενώ το μπροστινό μέρος θα είναι πιο ίσιο. Αυτό θα κάνει επίσης τα πλαίσια να φαίνονται πιο λεπτά. Το πλάτος του θα διατηρηθεί και το πλαϊνό πλαίσιο θα είναι γενικά στενότερο.

Αυτό είναι εν μέρει σύμφωνο με μια παλαιότερη φήμη για αλλαγή σχεδιασμού στα τέλη Ιουνίου.

Εν;v αυτή μπορεί να είναι μια καλή σχεδιαστική επιλογή, το κύριο ζήτημα, όσον αφορά την εργονομία, είναι οι αιχμηρές γωνίες του S24 Ultra. Κάνουν τη συσκευή να την αισθάνεσαι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι είναι, τουλάχιστον σε σύγκριση με άλλα smartphone 6,8 ιντσών.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro XL: Απέτυχε σε τεστ κάμψης – Έσπασε στα δύο

Το Google Pixel Fold είχε αποτύχει στο τεστ κάμψης του JerryRigEverything και τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί ο διαδοχός του, το Google Pixel 9 Pro Fold.

Smartphones Galaxy Google Google Pixel

Circle to Search: Η λειτουργία έρχεται και σε συσκευές εκτός Pixel και Galaxy

To Circle to Search σάς επιτρέπει να κυκλώνετε οτιδήποτε στην οθόνη και να τρέχετε μια οπτική αναζήτηση μέσω Google Search και Google Lens.

Smartphones featured Google Google Pixel

Pixel 9 Pro Fold: Πόσο εύκολα επισκευάζεται;

Το Pixel 9 Pro Fold της Google πέρασε ένα τεστ επισκευασιμότητας, αξιοσημείωτο λόγω της λεπτής φύσης και των υψηλών τιμών των αναδιπλούμενων.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Οι νέες δυνατότητες που φέρνει στο iPhone

Μετά από πάνω από τρεις μήνες δοκιμών beta, το iOS 18 κυκλοφορεί τελικά σήμερα στο iPhone XS και στα νεότερα μοντέλα της Apple.