vivo iQOO Z9 Lite: Επίσημο με Dimensity 6300 για την αγορά της Ινδίας

vivo iQOO Z9 Lite, vivo iQOO Z9 Lite: Επίσημο με Dimensity 6300 για την αγορά της Ινδίας

Η vivo συνηθίζει να κυκλοφορεί το ίδιο τηλέφωνο με πολλά διαφορετικά ονόματα και τώρα το ξανακάνει με το iQOO Z9 Lite – ένα μεσαίο μοντέλο με Dimensity 6300 που είναι ακριβώς το ίδιο με το vivo T3 Lite και το vivo Y28s .

vivo iQOO Z9 Lite, vivo iQOO Z9 Lite: Επίσημο με Dimensity 6300 για την αγορά της Ινδίας vivo iQOO Z9 Lite, vivo iQOO Z9 Lite: Επίσημο με Dimensity 6300 για την αγορά της Ινδίας

Το μπροστινό μέρος λαμβάνεται από οθόνη LCD 6,56 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και ανάλυση HD+. Μια selfie κάμερα 8 MP είναι τοποθετημένη σε εγκοπή σταγόνας, ενώ στο πίσω μέρος έχει κύριο αισθητήρα 50 MP με PDAF και αισθητήρα βάθους 2 MP.

Το iQOO Z9 Lite έρχεται με Funtouch 14, το οποίο βασίζεται στο Android 14, και η vivo εξόπλισε το τηλέφωνο με μπαταρία 5.000 mAh που υποστηρίζει μόνο ενσύρματη φόρτιση 15 W.

Το iQOO Z9 Lite είναι διαθέσιμο σε Aqua Flow και Mocha Brown και έχει 126 GB αποθηκευτικού χώρου με 4 GB ή 6 GB RAM. Οι τιμές είναι ίδιες με αυτές του vivo T3 Lite: 10.499 INR (125$/120€) ή 11.499 INR (140$/130€).

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel 9 Pro XL

Λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης αποκλειστικές για τα Google Pixel 9 ίσως έρθουν και σε παλαιότερα μοντέλα

Κάποια χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης της σειράς Pixel 9 μπορεί να φτάσουν και σε παλαιότερες συσκευές της Google.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo T3 Ultra: Ντεμπούτο για το εξαιρετικά λεπτό smartphone με Dimensity 9200+

Το vivo T3 Ultra έγινε επίσημο με μια κυρτή οθόνη AMOLED, chipset Dimensity 9200+ και εξαιρετικά λεπτό προφίλ 7,6 mm.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Πήρε πιστοποίηση για υποστήριξη δορυφορικής συνδεσιμότητας

Το Galaxy S25 Ultra της Samsung εμφανίστηκε σε ορισμένα renders χθες και τώρα έχει εντοπιστεί στη βάση δεδομένων πιστοποίησης 3C.

Smartphones featured Huawei

Huawei Mate XT Ultimate: “Ζαλίζει” το κόστος επισκευής

Το Mate XT Ultimate της Huawei είναι το πρώτο τρίπτυχο smartphone στον κόσμο, ένα πραγματικά μοναδικό προϊόν, το οποίο κοστίζει και πολύ ακριβά.