Samsung One UI 7: Φήμες ότι θα είναι η μεγαλύτερη ενημέρωση One UI μέχρι σήμερα

Samsung One UI 7, Samsung One UI 7: Φήμες ότι θα είναι η μεγαλύτερη ενημέρωση One UI μέχρι σήμερα

Το One UI 7, η επόμενη έκδοση της διεπαφής χρήστη της Samsung πάνω από το Android 15, αναμένεται τον Οκτώβριο.

Και ενώ το Android 15 φαίνεται να είναι μια λιγότερο σημαντική ενημέρωση σε σύγκριση με το iOS 18 της Apple, το skin της Samsung μπορεί να φέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά.

Ο insider της Samsung Ice Universe υποστηρίζει ότι το One UI 7 θα φέρει περισσότερες αλλαγές από οποιαδήποτε προηγούμενη έκδοση. Ο tipster φαίνεται να υπαινίσσεται ότι θα υπάρξουν πολλές οπτικές βελτιώσεις και ανέφερε ότι τα εικονίδια θα επανασχεδιαστούν και θα γίνουν αλλαγές και στην αναπτυσσόμενη γραμμή.

Ο leaker δεν είπε παραπάνω πληροφορίες αλλά από προηγούμενες φήμες, γνωρίζουμε ήδη για ορισμένες από τις δυνατότητες που έρχονται στο One UI 7.

Η ενημέρωση έχει σχεδόν επιβεβαιωθεί ότι φέρνει ένα κατακόρυφο συρτάρι εφαρμογών, το οποίο προηγουμένως προσφερόταν από το Good Lock, μια εφαρμογή που προσφέρει περισσότερες τροποποιήσεις και επιλογές από το One UI για χρήστες της Samsung που θέλουν μεγαλύτερο έλεγχο σχετικά με την εμφάνιση της διεπαφής στο τηλέφωνό τους.

Τα τηλέφωνα Samsung που πληρούν τις προϋποθέσεις ενδέχεται επίσης να λάβουν ένα ενσωματωμένο App Lock, μια λειτουργία που περιλαμβάνεται στη λίστα επιθυμιών πολλών χρηστών της Samsung. Οι συσκευές Samsung διαθέτουν ήδη μια λειτουργία που ονομάζεται Ασφαλής φάκελος που δημιουργεί έναν ασφαλή, κρυπτογραφημένο χώρο σε μια συσκευή για την αποθήκευση εφαρμογών και εγγράφων.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που αναμένεται είναι η βελτιστοποίηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, η οποία θα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να κάνει τη συσκευή σας να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι συνήθως.

Η Samsung φέρεται να δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή το One UI 7 στο Galaxy S24 , αλλά λέγεται ότι είναι μια πρώιμη έκδοση με πολλά σφάλματα. Η Samsung αναμένεται να αποκαλύψει επίσημα το One UI 7 στις 3 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια της διάσκεψης προγραμματιστών της Samsung (SDC) 2024.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro XL: Απέτυχε σε τεστ κάμψης – Έσπασε στα δύο

Το Google Pixel Fold είχε αποτύχει στο τεστ κάμψης του JerryRigEverything και τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί ο διαδοχός του, το Google Pixel 9 Pro Fold.

Smartphones featured Google Google Pixel

Pixel 9 Pro Fold: Πόσο εύκολα επισκευάζεται;

Το Pixel 9 Pro Fold της Google πέρασε ένα τεστ επισκευασιμότητας, αξιοσημείωτο λόγω της λεπτής φύσης και των υψηλών τιμών των αναδιπλούμενων.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Οι νέες δυνατότητες που φέρνει στο iPhone

Μετά από πάνω από τρεις μήνες δοκιμών beta, το iOS 18 κυκλοφορεί τελικά σήμερα στο iPhone XS και στα νεότερα μοντέλα της Apple.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Χαμηλότερη από το αναμενόμενο φέρεται να είναι η ζήτηση

H ζήτηση για τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max ήταν «χαμηλότερη από το αναμενόμενο» από τότε που έγιναν διαθέσιμα για προπαραγγελία.