HMD Skyline: Έρχεται με σχεδιασμό που θυμίζει Nokia N9 και επισκευάζεται εύκολα

HMD Skyline, HMD Skyline: Έρχεται με σχεδιασμό που θυμίζει Nokia N9 και επισκευάζεται εύκολα

Η HMD αποκάλυψε το Skyline, το πιο ισχυρό τηλέφωνο του brand μέχρι σήμερα, με σχέδιο που θυμίζει το Nokia N9.

Η εταιρεία επικαλείται Gen 2 επισκευαστικότητα, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να αντικαταστήσετε μια ραγισμένη οθόνη ή μια μπαταρία που έχει αποτύχει σε λιγότερο από 10 λεπτά.

HMD Skyline, HMD Skyline: Έρχεται με σχεδιασμό που θυμίζει Nokia N9 και επισκευάζεται εύκολα

Το Skyline διαθέτει οθόνη OLED 6,5 ιντσών με ανάλυση Full HD+ και ρυθμό ανανέωσης έως και 144 Hz. Διαθέτει μπροστινή κάμερα 50 MP με αυτόματη εστίαση.

Υπάρχει ένα chipset Snapdragon 7s Gen 2 στο εσωτερικό και 8 GB ή 12 GB RAM και 128 GB ή 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Υπάρχει επίσης υποδοχή για κάρτα micro SD για επιπλέον χώρο αποθήκευσης 512 GB.

Στο πίσω μέρος, το Skyline διαθέτει σύστημα τριπλής κάμερας: κύρια κάμερα 108 MP με OIS, 13 MP ultra-wide shooter και τηλεφακό 50 MP 2x που προσφέρει ζουμ έως και 4x. Η HMD έχει υιοθετήσει την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης με το AI Capture Fusion, το οποίο μεγιστοποιεί τη λεπτομέρεια στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με αυτό.

Το πίσω κάλυμμα του Skyline μπορεί να ανοίξει εύκολα ξεβιδώνοντας μία μόνο βίδα, επιτρέποντας τη γρήγορη επιδιόρθωση ραγισμένων οθονών, λυγισμένων θυρών φόρτισης ή εξαντλημένων μπαταριών χρησιμοποιώντας τυπικά κιτ iFixit. Το iFixit θα προμηθεύει επίσης τα ανταλλακτικά.

HMD Skyline, HMD Skyline: Έρχεται με σχεδιασμό που θυμίζει Nokia N9 και επισκευάζεται εύκολα

Η μπαταρία είναι μια κυψέλη 4.600 mAh που υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 33W και μαγνητική ασύρματη φόρτιση Qi2 15W. Η συσκευή περιλαμβάνει ένα προσαρμόσιμο κουμπί στο πλάι για γρήγορη πρόσβαση σε εφαρμογές και λειτουργίες.

Το τηλέφωνο τρέχει Android 14 και θα λάβει 2 ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος και 3 χρόνια ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας. Διαθέτει επίσης λειτουργία αποτοξίνωσης, η οποία σας επιτρέπει να περιορίσετε τις ειδοποιήσεις και την πρόσβαση στα κοινωνικά δίκτυα σε περίπτωση που ξεφύγετε.

Το HMD Skyline θα κοστίζει 499 € / 499 $ / 399 £, αλλά δεν θα υπάρχει φορτιστής στο κουτί. Η HMD προσφέρει έναν φορτιστή τοίχου 33 W για 30 £ ή έναν προσαρμογέα διπλής θύρας 30 W για 20 £ στον ιστότοπό της.

Λόγω της εύκολης επισκευής του, οι χρήστες μπορούν επίσης να αγοράσουν εξαρτήματα απευθείας από τον κατασκευαστή. Η τιμή της οθόνης είναι 95 $. το κάλυμμα της μπαταρίας είναι 30 $ , η ίδια η μπαταρία είναι 25 $ και η θύρα φόρτισης είναι 20 $. Η πρώτη αγορά θα πρέπει να είναι με ένα κιτ επισκευής, που προσφέρεται από το iFixit, το οποίο είναι 5 $ επιπλέον.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro XL: Απέτυχε σε τεστ κάμψης – Έσπασε στα δύο

Το Google Pixel Fold είχε αποτύχει στο τεστ κάμψης του JerryRigEverything και τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί ο διαδοχός του, το Google Pixel 9 Pro Fold.

Smartphones featured Google Google Pixel

Pixel 9 Pro Fold: Πόσο εύκολα επισκευάζεται;

Το Pixel 9 Pro Fold της Google πέρασε ένα τεστ επισκευασιμότητας, αξιοσημείωτο λόγω της λεπτής φύσης και των υψηλών τιμών των αναδιπλούμενων.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Οι νέες δυνατότητες που φέρνει στο iPhone

Μετά από πάνω από τρεις μήνες δοκιμών beta, το iOS 18 κυκλοφορεί τελικά σήμερα στο iPhone XS και στα νεότερα μοντέλα της Apple.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Χαμηλότερη από το αναμενόμενο φέρεται να είναι η ζήτηση

H ζήτηση για τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max ήταν «χαμηλότερη από το αναμενόμενο» από τότε που έγιναν διαθέσιμα για προπαραγγελία.