iPhone SE 4: Tο πίσω πλαίσιο θα είναι ίδιo με του iPhone 16

iPhone SE 4, iPhone SE 4: Tο πίσω πλαίσιο θα είναι ίδιo με του iPhone 16

Το Apple iPhone SE 4 λέγεται ότι έχει το ίδιο πίσω πλαίσιο με το βασικό iPhone 14, αλλά μια νέα φήμη που βγαίνει από την Κίνα υποστηρίζει ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Ο leaker του Weibo Fixed Focus Digital υποστηρίζει ότι το πίσω πλαίσιο του iPhone SE 4 θα είναι ακριβώς το ίδιο με το απλό iPhone 16, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μην μπορείτε να ξεχωρίσετε τις πίσω πλευρές των δύο τηλεφώνων.

Αυτό που μένει να δούμε είναι τι θα κάνει η Apple με την πίσω κάμερα στο iPhone SE 4. Τα render και οι εικόνες του dummy iPhone SE 4 που διέρρευσαν αποκάλυψαν ότι το smartphone θα έχει οθόνη με εγκοπές και μια ενιαία πίσω κάμερα.

Ωστόσο, τα leak για το iPhone 16 υποδηλώνουν ότι το smartphone θα διαθέτει κάθετα ευθυγραμμισμένες διπλές κάμερες στο πίσω μέρος του, που σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να δούμε το iPhone SE 4 να έρχεται επίσης με δύο πίσω κάμερες.

Το iPhone 16 πιθανότατα θα γίνει επίσημο τον Σεπτέμβριο, ενώ το iPhone SE 4 θα μπορούσε να φτάσει τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro XL: Απέτυχε σε τεστ κάμψης – Έσπασε στα δύο

Το Google Pixel Fold είχε αποτύχει στο τεστ κάμψης του JerryRigEverything και τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί ο διαδοχός του, το Google Pixel 9 Pro Fold.

Gear Apple Apple Watch

Ένα πολύχρωμο πλαστικό Apple Watch SE μπορεί να έρθει την επόμενη χρονιά

Η Apple ανακοίνωσε τα νέα της προϊόντα στo “It’s Glowtime” ωστόσο από αυτά έλειπε το πλαστικό Apple Watch SE, το οποίο είχε φημολογηθεί.

Smartphones featured Google Google Pixel

Pixel 9 Pro Fold: Πόσο εύκολα επισκευάζεται;

Το Pixel 9 Pro Fold της Google πέρασε ένα τεστ επισκευασιμότητας, αξιοσημείωτο λόγω της λεπτής φύσης και των υψηλών τιμών των αναδιπλούμενων.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Οι νέες δυνατότητες που φέρνει στο iPhone

Μετά από πάνω από τρεις μήνες δοκιμών beta, το iOS 18 κυκλοφορεί τελικά σήμερα στο iPhone XS και στα νεότερα μοντέλα της Apple.