Google Pixel 9 Pro XL: Hands-on φωτογραφίες αποκαλύπτουν Exynos 5400 και 16 GB μνήμης RAM

Google Pixel 9 Pro XL, Google Pixel 9 Pro XL: Hands-on φωτογραφίες αποκαλύπτουν Exynos 5400 και 16 GB μνήμης RAM

Hands-on εικόνες του Pixel 9 Pro XL της Google έκαναν την εμφάνισή τους και μία από αυτές αποκαλύπτει ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο διαθέτει 16 GB LPDDR5 RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου.

Η ίδια εικόνα δείχνει επίσης ότι το Pixel 9 Pro XL θα χρησιμοποιεί το μόντεμ Exynos 5400. Αυτή θα είναι μια αναβάθμιση από το Exynos 5300 που βρέθηκε στα Pixel 7 και Pixel 8. Το Exynos 5400 υποστηρίζει μέγιστες ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων έως και 14,79 Gbps, μια ταχύτητα που πιθανότατα δε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ποτέ.

Το Exynos 5400 θα παραχθεί από τη Samsung Foundry χρησιμοποιώντας τον κόμβο διεργασίας 4nm. Πιθανότατα θα είναι το μόντεμ που χρησιμοποιείται σε ολόκληρη τη γραμμή Pixel 9, το οποίο θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει το Pixel 9 Pro Fold.

Google Pixel 9 Pro XL, Google Pixel 9 Pro XL: Hands-on φωτογραφίες αποκαλύπτουν Exynos 5400 και 16 GB μνήμης RAM Google Pixel 9 Pro XL, Google Pixel 9 Pro XL: Hands-on φωτογραφίες αποκαλύπτουν Exynos 5400 και 16 GB μνήμης RAM

Το Pixel 9 Pro XL επαναφέρει το brand “XL” για πρώτη φορά μετά το Pixel 4 XL του 2019. Το Pixel 9 Pro XL αναμένεται να διαθέτει οθόνη OLED 6,7 ιντσών με προστασία Gorilla Glass Victus 2 με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και ανάλυση 1344 x 2992. Ο επεξεργαστής εφαρμογών θα είναι ο 4nm Tensor G4 (AP) και με βάση τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν η συσκευή θα διαθέτει 16GB RAM.

To σύστημα της κάμερας στο πίσω μέρος θα διαθέτει τρεις αισθητήρες 50MP: τον κύριο, τον ultrawide και τον τηλεφακό που αναμένεται να προσφέρει έως και 5x οπτικό ζουμ. Η μπαταρία των 5050mAh θα φορτιστεί στο 50% σε 30 λεπτά χάρη στην ενσύρματη ταχύτητα φόρτισης 30W. Το τηλέφωνο υποστηρίζει ταχύτητες ασύρματης φόρτισης έως και 23W και υποστηρίζει επίσης αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.

Google Pixel 9 Pro XL, Google Pixel 9 Pro XL: Hands-on φωτογραφίες αποκαλύπτουν Exynos 5400 και 16 GB μνήμης RAM

Η Google αναμένεται να αποκαλύψει το τηλέφωνο μαζί με τα Pixel 9 , Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro Fold στις 13 Αυγούστου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25 Ultra: Renders αποκαλύπτουν πως είναι λεπτότερο, ελαφρύτερο και πιο στρογγυλό

Μετά την αποκάλυψη του iPhone 16, οι leakers έχουν επικεντρωθεί σε πληροφορίες για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung, τη σειρά Galaxy S25.

Gear Apple Apple iPad featured

Οι χρήστες iPad στην ΕΕ θα μπορούν να κατεβάζουν εφαρμογές από εναλλακτικά καταστήματα από τις 16 Σεπτεμβρίου

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει την πώληση εφαρμογών iPad μέσω καταστημάτων εφαρμογών τρίτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τη Δευτέρα.

Internet Chrome Google Google Chrome

Google Chrome: Πώς να απαλλαγείτε εύκολα από τις ανεπιθύμητες ειδοποιήσεις ιστοτόπων

Πολλές φορές αποδεχόμαστε να μας έρχονται ειδοποιήσεις από ιστότοπους χωρίς να θέλουμε πραγματικά, από κεκτημένη ταχύτητα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του smartphone

Πριν μέρες εμφανίστηκαν τα πρώτα renders που βασίζονται σε CAD του Galaxy S25 Ultra και σήμερα ήρθε η σειρά του απλού Galaxy S25 της Samsung.