iPhone SE 4: Φήμες ότι έρχεται με οθόνη OLED, κάμερα 48MP και πολλά άλλα στις αρχές του 2025

iPhone SE 4, iPhone SE 4: Φήμες ότι έρχεται με οθόνη OLED, κάμερα 48MP και πολλά άλλα στις αρχές του 2025

Το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα προσφέρει μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, σύμφωνα με τον Ice Universe.

Οι πληροφορίες αναφέρονται σε μια ανάρτηση στο Weibo, η οποία περιγράφει επίσης τις προδιαγραφές της σειράς iPhone 17. Όπως φημολογήθηκε προηγουμένως, το τέταρτης γενιάς iPhone SE αναμένεται να διαθέτει Face ID και USB-C, σηματοδοτώντας μια σημαντική αναβάθμιση από τα τρέχοντα και προηγούμενα μοντέλα που είχαν όλα ένα κουμπί Home Touch ID και μια θύρα Lightning.

Η οθόνη της συσκευής φαίνεται ότι θα αυξηθεί σε μέγεθος από 4,7 ίντσες σε 6,06 ίντσες και θα διαθέτει πάνελ OLED, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά. Το νέο iPhone SE αναμένεται επίσης να διαφημίζει ένα τσιπ A18 όπως η σειρά iPhone 16, 6 GB έως 8 GB μνήμης LPDDR5, ένα πλαίσιο αλουμινίου και μια ενιαία πίσω κάμερα 48 megapixel.

Το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα κυκλοφορήσει πιθανότατα μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου του 2025 με τιμή από 499 έως 549 $. Το τρέχον μοντέλο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2022 για 429 $.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple iPad featured

Οι χρήστες iPad στην ΕΕ θα μπορούν να κατεβάζουν εφαρμογές από εναλλακτικά καταστήματα από τις 16 Σεπτεμβρίου

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει την πώληση εφαρμογών iPad μέσω καταστημάτων εφαρμογών τρίτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τη Δευτέρα.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Όλα τα μοντέλα υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση έως και 45 W μέσω USB-C

Όλα τα μοντέλα iPhone 16 υποστηρίζουν έως και 45 W ενσύρματης γρήγορης φόρτισης μέσω της θύρας USB-C, μια αύξηση από τα 29 W του iPhone 15.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: 10 λόγοι για τους οποίους αξίζει να το περιμένεις

H Αpple εργάζεται για τις επόμενες γενιές iPhone της από πολύ νωρίς και συνεργάζεται με πολλούς προμηθευτές για τα μοντέλα της.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Πόσο πιο γρήγορο είναι το τσιπ A18 Pro σε σύγκριση με το A17 Pro

Ένα πέρασμα από το Geekbench 6 φαίνεται πως έκανε το τσιπ A18 Pro που βρίσκεται στα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.