Eπιβεβαιώθηκε η ύπαρξη δύο αναδιπλούμενων συσκευών Apple για κυκλοφορία το 2026

Apple, Eπιβεβαιώθηκε η ύπαρξη δύο αναδιπλούμενων συσκευών Apple για κυκλοφορία το 2026

Τον τελευταίο καιρό ακούγονται πολλές φήμες για τις επερχόμενες αναδιπλούμενες συσκευές της Apple που λένε ότι η εταιρεία εργάζεται σε ένα αναδιπλούμενο iPhone και ένα υβριδικό iPad/MacBook με οθόνη 18,8 ιντσών όταν είναι ξεδιπλωμένη.

Η τελευταία έκθεση από τον αναλυτή Jeff Pu δείχνει ότι το υβριδικό iPad/MacBook θα είναι το πρώτο από τα δύο που θα κυκλοφορήσει, πιθανότατα το δεύτερο τρίμηνο του 2026. Το αναδιπλούμενο iPhone αναμένεται στα τέλη του 2026. Υπάρχει πιθανότητα να ανακοινωθεί παράλληλα με τη σειρά iPhone 18, αλλά η πραγματική κυκλοφορία στην αγορά θα ξεκινήσει προς τα τέλη του 2026.

Η αναφορά δεν προσθέτει περισσότερες λεπτομέρειες εκτός από το ότι μας δίνει ένα πιο ακριβές χρονικό πλαίσιο. Ωστόσο, ο Jeff Pu ακούγεται αρκετά αισιόδοξος για την ώρα και λέει ότι η Apple εξακολουθεί να είναι εντός χρονοδιαγράμματος, ειδικά αφού πρόσφατα εξασφάλισε μια σύμβαση προμήθειας για το αναδιπλούμενο πάνελ του iPhone.

Όπως και να χει, πολλά θα μπορούσαν να αλλάξουν μέχρι το 2026, οπότε περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Babis

Καλά δεν παίζεστε!! Μήπως καλύτερο θα ήταν να μας ενοιμερωσετε για το 2024 και όχι για το 2025 η 2027 !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Pro: Θα χρησιμοποιήσει το chip 2nm της Apple το 2025

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τσιπ 2 nm το 2025, πάνω στην ώρα για την κυκλοφορία του iPhone 17.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Πιστοποιημένη από τον FDA η λειτουργία ανίχνευσης της υπνικής άπνοιας

O FDA παρείχε πιστοποίηση για το Hearing Aid των AirPods και τώρα πιστοποιεί τη λειτουργία ανίχνευσης της υπνικής άπνοιας του Apple Watch.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Η αντικατάσταση της μπαταρίας του θα κοστίσει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο iPhone

Η Apple αποφάσισε να αυξήσει την τιμή για την αντικατάσταση της μπαταρίας στα premium iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Κυκλοφόρησε η μεγάλη ενημέρωση της Apple – Ποιες συσκευές θα την πάρουν

Το iOS 18 κυκλοφορεί επίσημα σε χρήστες σε όλο τον κόσμο στα υποστηριζόμενα iPhone που είναι συμβατά με την ενημέρωση λογισμικού.