iPhone SE 4: Μάλλον έρχεται με 8 GB RAM για να υποστηρίζει το Apple Intelligence

iPhone SE 4, iPhone SE 4: Μάλλον έρχεται με 8 GB RAM για να υποστηρίζει το Apple Intelligence

Το iPhone SE 4 του επόμενου έτους θα έρθει σχεδόν σίγουρα με 8 GB RAM, από 4 GB στο μοντέλο του 2022, λόγω των απαιτήσεων υλικού για το Apple Intelligence.

Aυτή, στη σειρά smartphone της Apple, μόνο τα μοντέλα iPhone 15 Pro υποστηρίζουν το Apple Intelligence που έρχεται στο iOS 18.1, επειδή οι λειτουργίες απαιτούν τουλάχιστον 8 GB μνήμης RAM. Υπάρχουν μόνο 6 GB RAM στα iPhone 15 και 15 Plus, επομένως δεν θα αποκτήσουν πρόσβαση στις λειτουργίες που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη.

Μετά την κυκλοφορία της σειράς iPhone 16 τον Σεπτέμβριο, η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει το iPhone SE τέταρτης γενιάς στις αρχές του 2025, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Bloomberg, Mark Gurman, και λέει «μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα έχει Apple Intelligence».

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μια συσκευή κάτω των 500 δολαρίων θα είναι ικανή να τρέχει τις πιο πρόσφατες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης της Apple, τη στιγμή που τα απλά iPhone 15 δεν θα μπορούν.

Το iPhone SE τέταρτης γενιάς φημολογείται ότι θα διαθέτει σχεδιασμό παρόμοιο με το iPhone 14, Face ID αντί για Touch ID, θύρα USB-C, κουμπί Action, μόντεμ 5G σχεδιασμένο από την Apple, επεξεργαστή A18 και all-screen εμφάνιση που καταργεί το Home Button. Η οθόνη της συσκευής αναμένεται να αυξηθεί σε μέγεθος από 4,7 ίντσες σε 6,06 ίντσες και να χρησιμοποιήσει OLED για πρώτη φορά.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple iOS iOS

iOS 18: Αυτά είναι τα πρώτα πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε

Μετά από μήνες δοκιμών beta, η Apple κυκλοφόρησε την ενημέρωση λογισμικού iOS 18 σε εκατομμύρια χρήστες στις 16 Σεπτεμβρίου.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Pro: Θα χρησιμοποιήσει το chip 2nm της Apple το 2025

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τσιπ 2 nm το 2025, πάνω στην ώρα για την κυκλοφορία του iPhone 17.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Πιστοποιημένη από τον FDA η λειτουργία ανίχνευσης της υπνικής άπνοιας

O FDA παρείχε πιστοποίηση για το Hearing Aid των AirPods και τώρα πιστοποιεί τη λειτουργία ανίχνευσης της υπνικής άπνοιας του Apple Watch.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Η αντικατάσταση της μπαταρίας του θα κοστίσει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο iPhone

Η Apple αποφάσισε να αυξήσει την τιμή για την αντικατάσταση της μπαταρίας στα premium iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.