Τα ρολόγια με Wear OS υποστηρίζουν το Google Maps εκτός σύνδεσης

Google Maps, Τα ρολόγια με Wear OS υποστηρίζουν το Google Maps εκτός σύνδεσης

Η Google παρουσίασε το Pixel Watch 3 πριν από λίγες ημέρες με υποστήριξη των Google Maps εκτός σύνδεσης, δυνατότητα που τώρα κυκλοφορεί και για άλλα smartwatch με Wear OS.

To Google Maps εκτός σύνδεσης επιτρέπουν στους χρήστες να πλοηγούνται ακόμα και όταν το smartwatch δεν έχει ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο ή είναι συνδεδεμένο σε smartphone με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη με την έκδοση beta 11.140.0701.W των Google Maps για Wear OS στο Pixel Watch 2 και θα επεκταθεί σύντομα σε άλλα ρολόγια που τρέχουν Wear OS.

Αφού ενημερώσετε στην έκδοση beta 11.140.0701.W, θα δείτε μια νέα σελίδα “Χάρτες εκτός σύνδεσης” πάνω από την επιλογή “Ρυθμίσεις”. Η εφαρμογή ρολογιού κατεβάζει επίσης αυτόματα έναν χάρτη της περιοχής σας ενώ συγχρονίζει άλλες περιοχές εκτός σύνδεσης από το συνδεδεμένο smartphone σας.

Επιπλέον, συγχρονίζει χάρτες εκτός σύνδεσης όταν το smartwatch είναι σε Wi-Fi και φορτίζεται και εμφανίζει ένα κομμένο εικονίδιο cloud δίπλα στην ώρα στον χάρτη όταν είστε εκτός σύνδεσης.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi Mix Flip: Επίσημο – Παγκόσμια κυκλοφορία μέσα στον Σεπτέμβριο

Το Xiaomi Mix Flip ανακοινώθηκε τον Ιούλιο και ένας περιφερειακός διευθυντής ανέφερε ότι έχει προγραμματιστεί για παγκόσμια κυκλοφορία.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 15: Καμία έκπληξη στις δυνατότητες φόρτισης – Μέγιστη ενσύρματη φόρτιση 90 W όπως το Xiaomi 14

Η Xiaomi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα ναυαρχίδα της σειράς Xiaomi 15 και οι σχετικές διαρροές κάνουν την εμφάνισή τους.

Smartphones Apple featured iPhone 16

iPhone 16: Αυτές είναι οι ακριβείς χωρητικότητες μπαταρίας των μοντέλων της σειράς

Η Apple αποφεύγει να διαφημίζει τις ακριβείς χωρητικότητες μπαταριών για τα iPhone της, γι’ αυτό και πρέπει να βασιζόμαστε σε άλλες πηγές.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 14: Έρχεται την επόμενη εβδομάδα η σειρά με premium design και αντοχή

Το Redmi Note 14 έρχεται την επόμενη εβδομάδα, όπως αποκάλυψε το sub-brand της Xiaomi στη σελίδα της στο Weibo.