Xiaomi 15 Ultra: Τρεις επιλογές για το υλικό της πλάτης

Xiaomi 15 ultra, Xiaomi 15 Ultra: Τρεις επιλογές για το υλικό της πλάτης

Νέα φήμη από την Κίνα αναφέρει ότι το Xiaomi 15 Ultra θα έρθει με τρεις διαφορετικές επιλογές υλικών για την πλάτη, μία περισσότερη δηλαδή από τον προκάτοχό του που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος.

Ο leaker Digital Chat Station μας καλεί μέσω Weibo να περιμένουμε το 15 Ultra να κυκλοφορήσει σε παραλλαγές με οικολογική δερμάτινη πλάτη, γυάλινη πλάτη και κεραμική πλάτη. Επιλογές που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Το Xiaomi 15 Ultra θα χρησιμοποιεί το Snapdragon 8 Gen 4 SoC της Qualcomm και θα έχει οθόνη αφής «2K» (γνωστή και ως QHD+) με μικροκαμπύλες σε όλες τις πλευρές, όπως το 14 Ultra.

Το camera bump θα είναι για άλλη μια φορά ένας τεράστιος κύκλος, με κέντρο οριζόντια στο πίσω μέρος.

Μια προηγούμενη φήμη ανέφερε ότι η συσκευή θα συνοδεύεται από κάμερα ζουμ περισκοπίου 200 MP, η οποία θα παρέχει ζουμ 4x.

Εάν το χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας παραμένει το ίδιο με την προηγούμενη φορά, τότε το 15 Ultra αναμένεται να γίνει επίσημο στο MWC στη Βαρκελώνη τον Φεβρουάριο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Pro: Θα χρησιμοποιήσει το chip 2nm της Apple το 2025

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τσιπ 2 nm το 2025, πάνω στην ώρα για την κυκλοφορία του iPhone 17.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Πιστοποιημένη από τον FDA η λειτουργία ανίχνευσης της υπνικής άπνοιας

O FDA παρείχε πιστοποίηση για το Hearing Aid των AirPods και τώρα πιστοποιεί τη λειτουργία ανίχνευσης της υπνικής άπνοιας του Apple Watch.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Η αντικατάσταση της μπαταρίας του θα κοστίσει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο iPhone

Η Apple αποφάσισε να αυξήσει την τιμή για την αντικατάσταση της μπαταρίας στα premium iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro XL: Απέτυχε σε τεστ κάμψης – Έσπασε στα δύο

Το Google Pixel Fold είχε αποτύχει στο τεστ κάμψης του JerryRigEverything και τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί ο διαδοχός του, το Google Pixel 9 Pro Fold.