Google Pixel Watch 3: Ούτε αυτό το smartwatch μπορεί να επισκευαστεί

Google Pixel Watch 3, Google Pixel Watch 3: Ούτε αυτό το smartwatch μπορεί να επισκευαστεί

Kακά μαντάτα για το πρόσφατα αποκαλυφθέν Pixel Watch 3 της Google, καθώς, όπως φαίνεται, είναι αδύνατο να επισκευαστεί και είναι ουσιαστικά μιας χρήσης, για όσο διαρκέσει, δηλαδή, και μόλις πάει κάτι στραβά θα είναι για πέταμα.

Η Google επιβεβαίωσε ότι το Pixel Watch 3, όπως και οι δύο προκάτοχοί του, δεν είναι επισκευάσιμο. Αν λοιπόν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, αυτή δεν θα επισκευαστεί αλλά θα θα αντικατασταθεί.

Από τη στιγμή που συζητάμε για το πόσο ανακυκλώσιμο είναι το νέο κουτί των smartphone Pixel ή πώς οι κατασκευαστές smartphone σώζουν τον πλανήτη μερικές φορές χρεώνοντάς σας επιπλέον για έναν φορτιστή, μοιάζει τελείως κόντρα η πολιτική “μη επισκευής” σε μια ηλεκτρονική συσκευή όπως αυτή.

Google Pixel Watch 3, Google Pixel Watch 3: Ούτε αυτό το smartwatch μπορεί να επισκευαστεί

Η λύση της Google για το όλο θέμα είναι το Preferred Care, ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα που διατίθεται στις ΗΠΑ, το οποίο καλύπτει τυχαίες ζημιές και ζητήματα εκτός εγγύησης με το Pixel Watch 3 με χρέωση υπηρεσιών 49 $.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro Fold: Απέτυχε σε τεστ κάμψης – Έσπασε στα δύο

Το Google Pixel Fold είχε αποτύχει στο τεστ κάμψης του JerryRigEverything και τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί ο διαδοχός του, το Google Pixel 9 Pro Fold.

Smartphones Galaxy Google Google Pixel

Circle to Search: Η λειτουργία έρχεται και σε συσκευές εκτός Pixel και Galaxy

To Circle to Search σάς επιτρέπει να κυκλώνετε οτιδήποτε στην οθόνη και να τρέχετε μια οπτική αναζήτηση μέσω Google Search και Google Lens.

Smartphones featured Google Google Pixel

Pixel 9 Pro Fold: Πόσο εύκολα επισκευάζεται;

Το Pixel 9 Pro Fold της Google πέρασε ένα τεστ επισκευασιμότητας, αξιοσημείωτο λόγω της λεπτής φύσης και των υψηλών τιμών των αναδιπλούμενων.

Internet Chrome Google Google Chrome

Google Chrome: Πώς να απαλλαγείτε εύκολα από τις ανεπιθύμητες ειδοποιήσεις ιστοτόπων

Πολλές φορές αποδεχόμαστε να μας έρχονται ειδοποιήσεις από ιστότοπους χωρίς να θέλουμε πραγματικά, από κεκτημένη ταχύτητα.