Nέα AirPods Max: Με θύρα USB-C και νέα χρώματα – AirPods 4: Με βελτιωμένη εφαρμογή και θύρα USB-C

AirPods Max, Nέα AirPods Max: Με θύρα USB-C και νέα χρώματα – AirPods 4: Με βελτιωμένη εφαρμογή και θύρα USB-C

Στη μεγάλη της εκδήλωση “It’s Glowtime”, η Apple παρουσίασε τα νέα της ακουστικά AirPods Max και Airpods 4.

Τα AirPods Max ενημερώνονται με θύρα φόρτισης USB-C και νέες επιλογές χρωμάτων, όπως Midnight, Blue, Purple, Orange και Starlight.

Επιπλέον, η Apple είπε ότι τα AirPods Max κερδίζουν υποστήριξη για Personalized Spatial Audio με την επερχόμενη ενημέρωση λογισμικού iOS 18.

Το ενημερωμένο AirPods Max θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία για 549 $ από σήμερα και τα ακουστικά θα κυκλοφορήσουν την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου.

Η Apple δεν ανακοίνωσε άλλες αλλαγές για το AirPods Max κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής της.

Aκόμα, τα AirPods 4 θα διατίθενται σε δύο μοντέλα: ένα βασικό μοντέλο με 129 $ και ένα μοντέλο με Active Noise Cancellation για 179 $.

AirPods Max, Nέα AirPods Max: Με θύρα USB-C και νέα χρώματα – AirPods 4: Με βελτιωμένη εφαρμογή και θύρα USB-C

Η Apple είπε ότι βελτίωσε τη σχεδίαση των AirPods για να δημιουργήσει τα πιο άνετα AirPods που έχουν υπάρξει ποτέ με τα μοντέλα τέταρτης γενιάς. Τα AirPods 4 διαθέτουν υποστήριξη για κινήσεις κεφαλιού και φωνητική απομόνωση για την αφαίρεση του θορύβου του περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων.

Η θήκη για τα AirPods 4 είναι η μικρότερη θήκη που είχε ποτέ κάποιο μοντέλο AirPods και διαθέτει φόρτιση USB-C με συνολική διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 30 ώρες.

Όσον αφορά το δεύτερο μοντέλο AirPods 4, διαθέτει Active Noise Cancellation, με λειτουργία διαφάνειας, επίγνωση συνομιλίας και προσαρμοστικό ήχο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPhone iPhone 14 Pro

Τα τσιπ A16 της Apple κατασκευάζονται πλέον στο εργοστάσιο TSMC της Αριζόνα

Τα τσιπ Α16 κατασκευάζονται τώρα στις ΗΠΑ στο εργοστάσιο της TSMC στην Αριζόνα, σύμφωνα με τον ανεξάρτητο δημοσιογράφο Tim Culpan.

Smartphones Apple Galaxy iPhone 16 Pro Max

Φήμες ότι το Samsung Galaxy S25 Ultra θα έχει λεπτότερα πλαίσια από το iPhone 16 Pro Max

Η Apple μόλις κυκλοφόρησε το νέο iPhone 16 Pro Max με οθόνη 6,9 ιντσών και λεπτότερα πλαίσια, ωστόσο η Samsung ετοιμάζει την απάντησή της.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Το πρώτο unboxing βίντεο δείχνει τις διαφορές από το iPhone 15 Pro

Παρά το ότι η σειρά iPhone 16 θα γίνει διαθέσιμη την Παρασκευή, κάποιος έχει ήδη στα χέρια του το iPhone 16 Pro και ανέβασε unboxing βίντεο.

Software Apple Apple iOS iOS

iOS 18: Αυτά είναι τα πρώτα πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε

Μετά από μήνες δοκιμών beta, η Apple κυκλοφόρησε την ενημέρωση λογισμικού iOS 18 σε εκατομμύρια χρήστες στις 16 Σεπτεμβρίου.