iPhone 16: Είναι η ασύρματη ανάκτηση υλικολογισμικού προάγγελος ενός iPhone χωρίς θύρες;

Apple iPhone, iPhone 16: Είναι η ασύρματη ανάκτηση υλικολογισμικού προάγγελος ενός iPhone χωρίς θύρες;

Με το iOS 18, το iPhone 16 απέκτησε τη δυνατότητα ασύρματης ανάκτησης λογισμικού και αυτό ανοίγει το δρόμο για ένα μελλοντικό iPhone χωρίς καθόλου θύρες.

Εάν το iPhone σας έχει κολλήσει σε λειτουργία ανάκτησης, απλώς τοποθετήστε το δίπλα σε άλλο iPhone. Το δεύτερο τηλέφωνο θα κατεβάσει και θα μεταφέρει ασύρματα το απαιτούμενο υλικολογισμικό στο τηλέφωνο που δε λειτουργεί σωστά.

Αυτή η δυνατότητα φαίνεται να περιορίζεται στο iPhone 16 και τα παλαιότερα μοντέλα iPhone θα πρέπει ακόμα να συνδεθούν σε υπολογιστή για να διορθώσουν το πρόβλημα. Ωστόσο, κάποιος παρατηρητής επισημαίνει ότι η ασύρματη ανάκτηση υλικολογισμικού μπορεί να υπονοεί κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Ένα iPhone χωρίς θύρες δεν ακούγεται τόσο τραβηγμένο, καθώς, εάν έχετε ασύρματη φόρτιση, ασύρματο εξοπλισμό ήχου, eSIM και επιλογές ανάκτησης ασύρματου λογισμικού, οι θύρες είναι πλέον αχρείαστες.

Καθώς Apple έχει εξασφαλίσει την παροχή τσιπ 2 nm της TSMC, είναι κάτι παραπάνω από έτοιμη να κατασκευάσει ακόμη πιο λεπτές συσκευές. Και η έλλειψη θυρών σίγουρα θα κάνει μια συσκευή λεπτότερη.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lneam

Εχετε δικιο με τον τιτλο. Συντομα θα αγοραζουμε 2 Iphone, ωστε με το δευτερο να μπορουμε ασυρματα να το χειριζομαστε.
ευχαριστουμε την Apple που μας φροντιζει !!!!!

Vendetta

Το θέμα είναι να τα φέρνεις κοντά και να τεκνοποιούνται…να φτιάχνουν μικρά iphone-ακια και αυτά να μεγαλώνουν ώστε να τα πουλάμε 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16: Οι αλλαγές που κάνουν ευκολότερη την επισκευή

Η Apple ενημέρωσε για ορισμένες φιλικές προς την επισκευή αλλαγές στο σχεδιασμό και στην πολιτική που σχετίζονται με τη σειρά iPhone 16.

Gear Apple iPhone

iPhone 17: Θα χρησιμοποιεί τεχνολογία chip 3nm – Κάποια μοντέλα iPhone 18 θα πάνε στα 2nm

Η σειρά iPhone 17 θα διαθέτει επεξεργαστές που θα κατασκευαστούν με χρήση της βελτιωμένης τεχνολογίας τσιπ N3P 3 νανομέτρων της TSMC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 14: Έρχεται την επόμενη εβδομάδα η σειρά με premium design και αντοχή

Το Redmi Note 14 έρχεται την επόμενη εβδομάδα, όπως αποκάλυψε το sub-brand της Xiaomi στη σελίδα της στο Weibo.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A56: Ετοιμάζεται και θα φέρνει μεγάλη βελτίωση στην απόδοση

Η Samsung εργάζεται για το Galaxy A56 και αυτό αποδεικνύεται πλέον επίσημα μέσω μιας καταχώρισης σε μια βάση δεδομένων IMEI.