Samsung Galaxy A16 5G: Προωθητικό υλικό αποκαλύπτει υπόσχεση για 6 χρόνια ενημερώσεων Android

Samsung Galaxy A16 5G, Samsung Galaxy A16 5G: Προωθητικό υλικό αποκαλύπτει υπόσχεση για 6 χρόνια ενημερώσεων Android

Το Galaxy A16 5G της Samsung αναμένεται να γίνει επίσημο τον Δεκέμβριο, ωστόσο οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για τη συσκευή είναι πολλές το τελευταίο διάστημα.

Σήμερα έχει κυκλοφορήσει κάποιο προωθητικό υλικό για το A16, το οποίο αποκαλύπτει τις πιο σημαντικές προδιαγραφές της συσκευής.

Το Galaxy A16 θα έχει οθόνη LCD 6,7 ιντσών 1080×2340 με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και μέγιστη φωτεινότητα 800 nit, το Exynos 1330 SoC ή το chipset Dimensity 6300 ανάλογα με την αγορά, 4/6/8 GB μνήμη RAM, 128/256 GB αποθηκευτικού χώρου, πιστοποίηση αντοχής στη σκόνη και το πιτσίλισμα IP54 και μια ενδιαφέρουσα υπόσχεση ενημέρωσης λογισμικού.

Σύμφωνα με αυτά τα διαφημιστικά, η Samsung θα υποσχεθεί έξι σημαντικές ενημερώσεις Android και έξι χρόνια ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας για το Galaxy A16. Αν αυτό συμβεί θα είναι μια μεγάλη πρωτιά για μια συσκευή αυτής της τιμής και θα μπορούσε να αποτελέσει το μεγάλο του ατού απέναντι στον ανταγωνισμό.

Το A16 έχει διαστάσεις 164,4 x 77,9 x 7,9 mm και ζυγίζει 192 g ή 200 g ανάλογα με την έκδοση. Θα προσφέρεται σε ανοιχτό πράσινο, μπλε μαύρο και χρυσό. Μια προηγούμενη πιστοποίηση αποκάλυψε ότι θα έχει μπαταρία 5.000 mAh.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A56: Ετοιμάζεται και θα φέρνει μεγάλη βελτίωση στην απόδοση

Η Samsung εργάζεται για το Galaxy A56 και αυτό αποδεικνύεται πλέον επίσημα μέσω μιας καταχώρισης σε μια βάση δεδομένων IMEI.

Smartphones Apple Galaxy iPhone 16 Pro Max

Φήμες ότι το Samsung Galaxy S25 Ultra θα έχει λεπτότερα πλαίσια από το iPhone 16 Pro Max

Η Apple μόλις κυκλοφόρησε το νέο iPhone 16 Pro Max με οθόνη 6,9 ιντσών και λεπτότερα πλαίσια, ωστόσο η Samsung ετοιμάζει την απάντησή της.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25+: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του flagship smartphone – Και είναι πολύ οικείες

Τα πρώτα renders του Samsung Galaxy S25+ είναι γεγονός και μας δίνουν μια ιδέα του πως θα μοιάζει το επερχόμενο flagship μοντέλο της εταιρείας.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25+: Αυτή θα είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας του

Τα Samsung Galaxy S25 και Galaxy S25 Ultra φημολογείται ότι θα φτάσουν χωρίς καμία αναβάθμιση στον τομέα της μπαταρίας.