Πατέντα αποκαλύπτει τα σχέδια της Xiaomi για τριπλά αναδιπλούμενη συσκευή

Xiaomi Trifold, Πατέντα αποκαλύπτει τα σχέδια της Xiaomi για τριπλά αναδιπλούμενη συσκευή

Πριν από ένα μήνα, υπήρξαν φήμες ότι η Xiaomi θα επιδείξει ένα τριπλά αναδιπλούμενο smartphone στο MWC τον Φεβρουάριο του 2025 και τώρα αποκαλύφθηκε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που δημοσιεύτηκε από την Εθνική Διοίκηση Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Κίνας που δείχνει πως μπορεί να μοιάζει.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 2022 και έκτοτε παραμένει κρυφό. Όπως φαίνεται, ακολουθεί το ίδιο βασικό σχέδιο με το Huawei Mate XT Ultimate, καθώς υπάρχει μόνο μία οθόνη που μπορεί να ξεδιπλωθεί για να είναι πλήρως προσβάσιμη ή να διπλωθεί έτσι ώστε να βλέπετε μόνο το ένα τρίτο της.

Xiaomi Trifold, Πατέντα αποκαλύπτει τα σχέδια της Xiaomi για τριπλά αναδιπλούμενη συσκευή

Το camera island εδώ είναι πολύ μικρότερο από αυτό που έχει το Mate XT, αλλά μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια πατέντα. Τα μεμονωμένα τμήματα στο τρίπτυχο smartphone πρέπει να είναι αρκετά λεπτά προκειμένου να διατηρηθεί το πάχος της συσκευής σε λογικά επίπεδα όταν είναι διπλωμένη, κάτι που ωθεί τις κάμερες προς τα έξω οδηγώντας σε ογκώδη camera island.

Mε βάση τις φήμες από τον Αύγουστο, αυτό το τρίπτυχο θα είναι μέρος της σειράς Xiaomi Mix. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν αυτό θα είναι το νέο Mix Fold ή μια ξεχωριστή σειρά.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi Note

Xiaomi Redmi Note 14 Pro και Pro+: Δείτε επίσημες εικόνες των smartphone που έρχονται την επόμενη εβδομάδα

Η Xiaomi λανσάρει τη σειρά Redmi Note 14 Pro στην Κίνα την επόμενη εβδομάδα και η μάρκα μοιράστηκε τώρα επίσημες εικόνες του Note 14 Pro+.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 14: Έρχεται την επόμενη εβδομάδα η σειρά με premium design και αντοχή

Το Redmi Note 14 έρχεται την επόμενη εβδομάδα, όπως αποκάλυψε το sub-brand της Xiaomi στη σελίδα της στο Weibo.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T και 14T Pro θα προσφέρουν τη λειτουργία Circle to Search

Το Circle to Search κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο στη σειρά Galaxy S24 της Samsung και στη συνέχεια κυκλοφόρησε από την Google για τα δικά της Pixel.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & 14T Pro: Επίσημα render τα δείχνουν σε όλα τα χρώματα

H Xiaomi επιβεβαίωσε πως θα ανακοινώσει τα 14T και 14T Pro στις 26 Σεπτεμβρίου και λίγο αργότερα διέρρευσε μια πλήρης σειρά από renders.