Το Samsung Galaxy S25 Ultra στο Geekbench: Όλα όσα μάθαμε

Samsung Galaxy S25 Ultra, Το Samsung Galaxy S25 Ultra στο Geekbench: Όλα όσα μάθαμε

Το επερχόμενο Samsung Galaxy S25 Ultra εντοπίστηκε στο Geekbench, δίνοντάς μας μια πρώτη ματιά στις αναμενόμενες επιδόσεις και τις αναβαθμίσεις στο hardware.

Με το όνομα «SM-S938U», αυτό είναι πιθανότατα το τηλέφωνο που θα πωλείται στις ΗΠΑ.

Tι πέτυχε στο Geekbench:

Βαθμολογία single-core απόδοσης: 3069 βαθμοί
Βαθμολογία multi-core απόδοσης: 9080 βαθμοί

Συγκριτικά, το Galaxy S24 Ultra είχε πετύχει:

Βαθμολογία single-core απόδοσης: 2143 βαθμοί
Βαθμολογία multi-core απόδοσης: 6696 βαθμοί

Aυτό που βλέπουμε είναι μια αξιοσημείωτη αύξηση της ισχύος. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι το τηλέφωνο θα είναι ελαφρύτερο. Tα renders του Galaxy S25 Ultra που διέρρευσαν δείχνουν ότι η τελευταία ναυαρχίδα της Samsung θα έχει λιγότερο πλάτος από τον προκάτοχό της. Ακόμα, δείχνει ότι το S25 Ultra θα επιστρέψει στις στρογγυλεμένες άκρες, χάνοντας την έντονη εμφάνιση που είχαν τα τηλέφωνα Ultra της εταιρείας εδώ και μερικά χρόνια.

Εκτός από την απόδοση, η λίστα Geekbench μας δίνει και κάποιες ακόμα πληροφορίες. Αυτό το μοντέλο είχε 12 GB μνήμης RAM, ίδια με το Ultra του περασμένου έτους. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όλες οι παραλλαγές του S25 Ultra θα έχουν αυτήν την ποσότητα μνήμης RAM, αλλά τουλάχιστον γνωρίζουμε τη μία έκδοση.

Το μοντέλο έτρεχε επίσης Android 15, πράγμα που σημαίνει ότι το τηλέφωνο θα πρέπει να υποστηρίζει ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος μέχρι το Android 22.

Τέλος, το μοντέλο που βρέθηκε στο Geekbench χρησιμοποιεί έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm με μέγιστη ταχύτητα ρολογιού 4,19 GHz. Είναι επίσης ARM V8, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρησιμοποιεί τον πιο πρόσφατο φημολογούμενο επεξεργαστή Qualcomm, τον Snapdragon 8 Gen 4, εάν οι φήμες βγουν αληθινές.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A16 5G: Νέα εμφάνιση στο διαδίκτυο δείχνει ότι η κυκλοφορία πλησιάζει

Η Samsung ετοιμάζεται να επεκτείνει τη δημοφιλή της σειρά A, που προσφέρει από τα καλύτερα οικονομικά smartphone, με το νέο Galaxy A16 5G.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Unboxing βίντεο που διέρρευσε επιβεβαίωσε τις προδιαγραφές

Οι διαρροές για το Galaxy S24 FE συνεχίζονται αδιάκοπα τη στιγμή που η Samsung δεν αποφασίζει να μας ανακοινώσει πότε θα το παρουσιάσει.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 14 Pro: Διέρρευσαν οι προδιαγραφές

Η Redmi αποκαλύπτει τη σειρά Note 14 Pro στις 26 Σεπτεμβρίου, ωστόσο τώρα διέρρευσε ένα υποτιθέμενο φύλλο προδιαγραφών για το Νote 14 Pro.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Νέες πληροφορίες για την τιμή του – Θα αξίζει να το προτιμήσουμε έναντι του Galaxy S24;

Αν και οι φήμες για το Galaxy S24 FE της Samsung δίνουν και παίρνουν, η εταιρεία αρνείται πεισματικά να κάνει επίσημο το smartphone.