Galaxy Tab S10: Η Samsung διέρρευσε κατά λάθος την τιμή – Πόσο θα κοστίζουν οι διάφορες εκδόσεις

Samsung Galaxy Tab S10, Galaxy Tab S10: Η Samsung διέρρευσε κατά λάθος την τιμή – Πόσο θα κοστίζουν οι διάφορες εκδόσεις

Η Samsung ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη σειρά Galaxy Tab S10, που θα αποτελείται από τα Tab S10+ και S10 Ultra φέτος, εγκαταλείποντας το κανονικό μοντέλο Tab S10, τουλάχιστον προς το παρόν.

Τα renders που διέρρευσαν μας έχουν ήδη δώσει μια ματιά στα επερχόμενα tablet, τα οποία θα μοιάζουν στο σχεδιασμό με τα προηγούμενα μοντέλα. Καθώς πλησιάζει η φημολογούμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy Tab S10 στις 26 Σεπτεμβρίου, μια κατά λάθος διαρροή από τη Samsung αποκάλυψε την τιμολόγηση αυτών των tablet στις ΗΠΑ.

Η ομάδα της Samsung στις ΗΠΑ ανέβασε κατά λάθος τις σελίδες για τα Galaxy Tab S10+, Tab S10 Ultra και Galaxy S24 FE live, αποκαλύπτοντας τις τιμές τους. Η εταιρεία έκτοτε έχει αφαιρέσει τις σελίδες, αλλά η ομάδα του Ytechb πρόλαβε να κρατήσει τις πληροφορίες.

Όπως αναφέρθηκε πρόσφατα, η σελίδα της Samsung επιβεβαίωσε εκ νέου την αυξημένη τιμή του Galaxy S24 FE στις ΗΠΑ. Το τηλέφωνο θα πωλείται στην τιμή των 650 δολαρίων, αύξηση κατά 50 δολάρια σε σχέση με τον προκάτοχό του. Το μοντέλο των 256 GB θα κοστίσει προφανώς 710 $.

Σε αντίθεση με το Galaxy S24 FE, η Samsung υποτίθεται ότι θα διατηρήσει αμετάβλητες τις τιμές των νέων της tablet, όπως υποδηλώνει και μια διαρροή από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Το Galaxy Tab S10+ με αποθηκευτικό χώρο 256 GB θα πρέπει να πωλείται προς 1.000 $, ενώ το μοντέλο των 512 GB μπορεί να κοστίζει επιπλέον 120 $. Όσο για το Galaxy Tab S10 Ultra, οι τιμές ξεκινούν από 1.200 $ για τη διαμόρφωση 12 GB/256 GB και υποτίθεται ότι θα φτάσουν στα 1.620 $ για το μοντέλο με αποθηκευτικό χώρο 1 TB και 16 GB RAM.

Τα δύο tablet φαίνεται ότι θα είναι διαθέσιμα σε αποχρώσεις Moonstone Grey και Platinum Silver.

Τα tablet και το Galaxy S24 FE θα γίνουν επίσημα αργότερα αυτή την εβδομάδα, στις 26 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια, θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα λιανικής στις περισσότερες αγορές παγκοσμίως την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A16 5G: Νέα εμφάνιση στο διαδίκτυο δείχνει ότι η κυκλοφορία πλησιάζει

Η Samsung ετοιμάζεται να επεκτείνει τη δημοφιλή της σειρά A, που προσφέρει από τα καλύτερα οικονομικά smartphone, με το νέο Galaxy A16 5G.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Το Samsung Galaxy S25 Ultra στο Geekbench: Όλα όσα μάθαμε

Το Samsung Galaxy S25 Ultra εντοπίστηκε στο Geekbench, δίνοντάς μας μια ματιά στις αναμενόμενες επιδόσεις και τις αναβαθμίσεις στο hardware.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Unboxing βίντεο που διέρρευσε επιβεβαίωσε τις προδιαγραφές

Οι διαρροές για το Galaxy S24 FE συνεχίζονται αδιάκοπα τη στιγμή που η Samsung δεν αποφασίζει να μας ανακοινώσει πότε θα το παρουσιάσει.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Νέες πληροφορίες για την τιμή του – Θα αξίζει να το προτιμήσουμε έναντι του Galaxy S24;

Αν και οι φήμες για το Galaxy S24 FE της Samsung δίνουν και παίρνουν, η εταιρεία αρνείται πεισματικά να κάνει επίσημο το smartphone.