vivo X200 – X200 Pro – Χ200 Pro Mini: Δείτε τα σε επίσημες διαφημιστικές εικόνες

vivo X200, vivo X200 – X200 Pro – Χ200 Pro Mini: Δείτε τα σε επίσημες διαφημιστικές εικόνες

Η σειρά vivo X200 θα παρουσιαστεί στις 14 Οκτωβρίου και αναμένουμε τρία τηλέφωνα, το X200, ένα πιο ισχυρό X200 Pro και ένα compact X200 Pro Mini. Αν και η κυκλοφορία απέχει ακόμη δύο εβδομάδες, τα τηλέφωνα ήταν ήδη καταχωρημένα στο JD.com για προπαραγγελία, με τις λίστες να παρουσιάζουν τις επίσημες εικόνες τους.

Και τα τρία τηλέφωνα θα έχουν επίπεδα πλαίσια, σε αντίθεση με τη σειρά X100. Η εταιρεία θα διατηρήσει το κυκλικό camera island με την προηγούμενη σειρά, και μπορούμε να δούμε τα X200 και X200 Pro να έχουν τρεις shooters.

Τα X200 και X200 Pro έχουν γυαλιστερή πλάτη σε τέσσερα χρώματα: Μαύρο, Λευκό, Μπλε και Ασημί. Το X200 Pro Mini χρησιμοποιεί πιο παιχνιδιάρικα χρώματα και ματ φινίρισμα, με το Ροζ και το Πράσινο να ξεχωρίζουν δίπλα στις επιλογές Λευκού και Μαύρου.

Τα render αποκαλύπτουν επίσης ότι η σειρά X200 θα διατηρήσει τις κάμερες της Leica, πράγμα που σημαίνει ότι η γερμανική εταιρεία φωτογραφικών μηχανών θα συνεισφέρει την τεχνογνωσία της για την επεξεργασία των φωτογραφιών.

Τα τηλέφωνα vivo X200 μπορεί να έχουν επίπεδες πλευρές, αλλά ένας υπεύθυνος της εταιρείας εξακολουθεί να λέει ότι η οθόνη θα είναι κυρτή. Σύμφωνα με τον Jia Jingdong, διευθυντή του vivo brand, το πάνελ είναι στην πραγματικότητα “micro-quad-curved” και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να φτάσουν τα τηλέφωνα για να δούμε πόσο μικρές είναι πραγματικά αυτές οι καμπύλες.

Τόσο τα renders όσο και η επίσημη φωτογραφία από χθες αποκάλυψαν ότι η X200 θα έχει γυαλιστερές πλευρές. Το πλαίσιο μπορεί να είναι, δε, από τιτάνιο, αλλά πρέπει να περιμένουμε δύο εβδομάδες για να μάθουμε σίγουρα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X200: Aυτός είναι ο μπροστινός σχεδιασμός και δείγματα της κάμερας

Η σειρά vivo X200 κυκλοφορεί στις 14 Οκτωβρίου και η καμπάνια teaser συνεχίζεται, με εικόνες του μπροστινού μέρους και δείγματα κάμερας.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X200 Pro: Διέλυσε τον ανταγωνισμό στο AnTuTu με Dimensity 9400 SoC

Η vivo πρόκειται να αποκαλύψει τη σειρά X200, η οποία θα περιλαμβάνει τα Χ200, Χ200 Pro και Χ200 Pro mini, στις 14 Οκτωβρίου.

Smartphones vivo vivo Android smartphones Vivo smartphones

vivo X200: Νέα επίσημη εικόνα της επερχόμενης ναυαρχίδας τη δείχνει σε δύο εντυπωσιακά χρώματα

Η vivo ετοιμάζεται να αποκαλύψει τη ναυαρχίδα της σειράς X200 στις 14 Οκτωβρίου και μέχρι τότε τροφοδοτεί με teaser το κινεζικό Weibo.

Smartphones vivo vivo Android smartphones Vivo smartphones

vivo X Fold 4: Αυτά είναι τα specs της κάμερας και της μπαταρίας

To vivo X Fold 4 δεν αναμένεται να φτάσει μέχρι το 2025, αλλά οι πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με κάμερα και μπαταρία έχουν ήδη διαρρεύσει.