Θα εγκαταλείψει η Samsung το Galaxy S26;

Samsung Galaxy S26, Θα εγκαταλείψει η Samsung το Galaxy S26;

Τα Galaxy S25 , S25+ και S25 Ultra της Samsung έρχονται τον Ιανουάριο, ως συνήθως, αλλά το 2026, η κορεατική εταιρεία θα μπορούσε να φέρει μια σημαντική αλλαγή στη γκάμα της, εγκαταλείποντας το Galaxy S26.

Η Samsung έχει ήδη κάνει κάτι παρόμοιο με τη ναυαρχίδα της σειράς tablet καθώς φέτος κυκλοφόρησαν μόνο τα Galaxy Tab S10+ και Galaxy Tab S10 Ultra, με το απλό μοντέλο να απουσιάζει. Και τώρα μια νέα φήμη υποστηρίζει ότι το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί στη σειρά Galaxy S26 το 2026.

Σύμφωνα με αυτή τη φήμη, μόνο τα Galaxy S26+ και Galaxy S26 Ultra θα φτάσουν πιθανώς τον Ιανουάριο του 2026. Η κίνηση υποτίθεται ότι θα γίνει επειδή το βασικό μοντέλο δεν θα είναι πλέον ανταγωνιστικό στην αγορά.

Οι κινεζικές μάρκες προετοιμάζουν μια επίθεση πιο compact συσκευών με κορυφαίες προδιαγραφές για τους επόμενους μήνες και το Galaxy S25 μπορεί να τα βγάλει πέρα μετά βίας, αλλά θα μπορούσε να αποτελεί και το τελειωτικό χτύπημα για το S26.

Η πηγή αυτής της φήμης είναι ο διάσημος leakster Ice Universe, ο οποίος έχει ένα αξιοπρεπές ιστορικό, αλλά μερικές φορές έχει παρατηρηθεί ότι υπερβάλλει.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25 Ultra: Dummy δείχνει τις διαστάσεις και τα πιο λεπτά του πλαίσια

Χθες, μια διαρροή έδειξε μια θήκη για το Samsung Galaxy S25 Ultra, αλλά τώρα μπορούμε να δούμε το τηλέφωνο σε φωτογραφίες και ένα βίντεο.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A16 5G και A16 4G: Αυτή θα είναι η τιμή τους

Mια νέα διαρροή αποκαλύπτει μια ακόμα σημαντική πτυχή τoυ επερχόμενου Samsung Galaxy A16 στις εκδόσεις 4G και 5G: την τιμή του.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

H Samsung μπορεί να αρχίσει να χρεώνει τους χρήστες για το Galaxy AI από το 2025

Η σειρά Galaxy Tab S10 και το S24 FE έκαναν ντεμπούτο την περασμένη εβδομάδα και τα νέα χαρακτηριστικά Galaxy AI ήταν από τα βασικά ατού τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: H θήκη του εμφανίζεται σε βίντεο με στρογγυλεμένες γωνίες

Το Samsung Galaxy S22 Ultra εγκατέλειψε τις στρογγυλεμένες γωνίες του προκατόχου του για να ορθογώνιες, όπως και τα τηλέφωνα που ακολούθησαν.