Samsung Galaxy S25 Ultra: Dummy δείχνει τις διαστάσεις και τα πιο λεπτά του πλαίσια

Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra: Dummy δείχνει τις διαστάσεις και τα πιο λεπτά του πλαίσια

Χθες, μια διαρροή έδειξε μια θήκη για το Samsung Galaxy S25 Ultra και τις στρογγυλεμένες του γωνίες, αλλά τώρα μπορούμε να δούμε το ίδιο το τηλέφωνο σε φωτογραφίες και ένα βίντεο.

Σε αυτά βλέπουμε ένα ομοίωμα του τηλεφώνου, το οποίο δημοσιεύθηκε από τον xleaks7 και το Online Solitaire.

Οι διαστάσεις του S25 Ultra είναι γραμμένες στο μπροστινό μέρος του: 162,82 x 77,65 x 8,25 χλστ.. Για σύγκριση, το S24 Ultra έχει διαστάσεις 162,3 x 79,0 x 8,6 χλστ. και ζυγίζει 232 γρ.. Το βάρος δεν μπορεί να αναφερθεί εδώ, αλλά ο αξιόπιστος Ice Universe το τοποθετεί στα 219 γραμμάρια. Έτσι, το νέο τηλέφωνο είναι ένα κλάσμα του χιλιοστού ψηλότερο, αλλά πάνω από ένα χιλιοστό πιο στενό, λίγο πιο λεπτό και αισθητά ελαφρύτερο.

Αυτή η νέα σχεδίαση θα πρέπει να συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση της εργονομίας του τηλεφώνου, για την οποία υπήρχαν παράπονα για το Galaxy S24 Ultra.

H

H ναυαρχίδα του 2025 υποτίθεται ότι έχει εξαιρετικά λεπτά πλαίσια (30% λεπτότερα από το μοντέλο του 2024, δηλαδή από 3,35 χλστ. σε 2,3 χλστ.).

Στο βίντεο φαίνονται τα πλαίσια αλλά και η τρύπα για την κάμερα selfie και το ακουστικό στο επάνω πλαίσιο. Στο πίσω μέρος, υπάρχει μια κυκλική εσοχή, πιθανώς για το πηνίο ασύρματης φόρτισης.

Υπάρχει επίσης μια φωτογραφία από το πλάι του τηλεφώνου, όπου βλέπουμε τα αναμενόμενα κουμπιά χωρίς κάποια έκπληξη.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9a: Περισσότερες λεπτομέρειες για το επερχόμενο smartphone

Το επερχόμενο Pixel 9a της Google διέρρευσε σε render χθες και σήμερα έχουμε μια νέα διαρροή που μας δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Θα εγκαταλείψει η Samsung το Galaxy S26;

Το 2026, η κορεατική Samsung θα μπορούσε να φέρει μια σημαντική αλλαγή στη γκάμα της, εγκαταλείποντας το Galaxy S26.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A16 5G και A16 4G: Αυτή θα είναι η τιμή τους

Mια νέα διαρροή αποκαλύπτει μια ακόμα σημαντική πτυχή τoυ επερχόμενου Samsung Galaxy A16 στις εκδόσεις 4G και 5G: την τιμή του.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

H Samsung μπορεί να αρχίσει να χρεώνει τους χρήστες για το Galaxy AI από το 2025

Η σειρά Galaxy Tab S10 και το S24 FE έκαναν ντεμπούτο την περασμένη εβδομάδα και τα νέα χαρακτηριστικά Galaxy AI ήταν από τα βασικά ατού τους.