Η Apple κυκλοφορεί την ενημέρωση iOS 18.0.1 για τα iPhone που διορθώνει το πρόβλημα με την οθόνη αφής

iOS 18.0.1, Η Apple κυκλοφορεί την ενημέρωση iOS 18.0.1 για τα iPhone που διορθώνει το πρόβλημα με την οθόνη αφής

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 18.0.1 και το iPadOS 18.0.1, τις πρώτες ενημερώσεις για τα λειτουργικά συστήματα iOS 18 και iPadOS 18 που έκαναν το ντεμπούτο τους νωρίτερα τον Σεπτέμβριο. Το iOS 18.0.1 και το iPadOS 18.0.1 έρχονται δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του iOS 18 για να διορθώσουν bugs.

Μπορείτε να κατεβάσετε το νέο λογισμικό στα iPhone και iPad που πληρούν τις προϋποθέσεις, μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού.

Σύμφωνα με το release note της Apple, η ενημέρωση iOS 18.0.1 αντιμετωπίζει προβλήματα με αρκετές διορθώσεις σφαλμάτων για την οθόνη αφής, την κάμερα και την εφαρμογή Μηνύματα.

Αυτή η ενημέρωση παρέχει σημαντικές διορθώσεις σφαλμάτων και ενημερώσεις ασφαλείας για το iPhone σας, όπως: – Η οθόνη αφής ενδέχεται να μην ανταποκρίνεται προσωρινά σε ορισμένες περιπτώσεις στα μοντέλα iPhone 16 και iPhone 16 Pro
– Η κάμερα μπορεί να παγώσει κατά την εγγραφή βίντεο σε λειτουργία macro στην κάμερα Ultra Wide σε 4K με HDR απενεργοποιημένο σε μοντέλα iPhone 16 Pro
– Τα μηνύματα ενδέχεται να σταματήσουν απροσδόκητα όταν απαντάτε σε ένα μήνυμα με μια εικόνα ενός Apple Watch face

Η απόδοση ενδέχεται να επηρεαστεί λόγω προβλήματος με την κατανομή μνήμης σε ορισμένα μοντέλα iPhone. Για πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο ασφαλείας των ενημερώσεων λογισμικού της Apple, επισκεφθείτε αυτόν τον ιστότοπο: https://support.apple.com/100100

Υπήρξαν πολλά παράπονα για αυτά τα θέματα. Οι κάτοχοι iPhone 16 αντιμετωπίζουν προβλήματα με την οθόνη αφής από τότε που κυκλοφόρησαν τα νέα μοντέλα, με την οθόνη μερικές φορές να μην ανταποκρίνεται στην αφή.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone SE

iPhone SE 4: Θα είναι ένας συνδυασμός των τριών τελευταίων ναυαρχίδων της Apple

Παρά το γεγονός ότι η σειρά iPhone 16 κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες, πολλοί στρέφουν ήδη την προσοχή τους στο επερχόμενο iPhone SE 4.

Smartphones Apple iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro Max: Τόσο κοστίζει στην Apple η κατασκευή του

Η TD Cowen αποκάλυψε το κόστος κατασκευής ενός iPhone 16 Pro Max 256 GB, το οποίο περιλαμβάνει εξαρτήματα, συναρμολόγηση και συσκευασία.

Gear AirPods Apple Apple AirPods

AirPods 4 και USB-C AirPods Max σε teardown βίντεο από το iFixit

To iFixit μοιράστηκε σήμερα ένα teardown βίντεο των AirPods 4, των πιο πρόσφατων ασύρματων ακουστικών της Apple.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Μεγάλη μείωση της παραγωγής ενόψει της έναρξης συναρμολόγησης του iPhone SE 4

Αναλυτές της Barclays αναφέρουν ότι η Apple μπορεί να έχει μειώσει την παραγωγή της σειράς iPhone 16 κατά 3 εκατομμύρια μονάδες φέτος.