iPhone SE 4: Θα είναι ένας συνδυασμός των τριών τελευταίων ναυαρχίδων της Apple

iPhone SE 4, iPhone SE 4: Θα είναι ένας συνδυασμός των τριών τελευταίων ναυαρχίδων της Apple

Παρά το γεγονός ότι η σειρά iPhone 16 κυκλοφόρησε μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, πολλοί στρέφουν ήδη την προσοχή τους στην επερχόμενη budget-friendly επιλογή της Apple, το iPhone SE 4.

Η συσκευή φημολογείται ότι θα κάνει ντεμπούτο τον Μάρτιο του 2025 και αναμένεται να διαθέτει αρκετές αναβαθμίσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του, ανανεωμένο σχεδιασμό και, σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένες προδιαγραφές από το πιο πρόσφατο iPhone 16.

Μια νέα αναφορά από το τεχνολογικό μέσο ενημέρωσης 9to5Mac αποκάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο iPhone SE 4. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το iPhone SE 4 πρόκειται να περιλαμβάνει τον βασικό επεξεργαστή A18 που βρίσκεται στα iPhone 16 και iPhone 16 Plus. Εάν αυτό ισχύει, σημαίνει πως μπορούμε να περιμένουμε το νέο iPhone SE να διαθέτει 8 GB μνήμης RAM και υποστήριξη για Apple Intelligence.

Επιπλέον, το iPhone SE 4 θα μπορούσε να είναι εξοπλισμένο με το πρώτο μόντεμ 5G της Apple. Αυτό το μόντεμ μπορεί να διαχειρίζεται τις λειτουργίες Wi-Fi, Bluetooth και GPS, ενισχύοντας ενδεχομένως την ενεργειακή απόδοση, ειδικά όταν η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης.

Όσον αφορά την κάμερα, το δημοσίευμα δείχνει ότι η Apple σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει την ευρεία κάμερα 48MP από το iPhone 15, μαζί με την μπροστινή κάμερα 12MP. Ενώ το iPhone SE 4 αναμένεται να διατηρήσει τον έναν φακό στο πίσω μέρος, η βελτιωμένη ανάλυση θα μπορούσε να ενεργοποιήσει μια λειτουργία “οπτικού” ζουμ 2x.

Η τελευταία σημαντική επιρροή στο iPhone SE 4 προέρχεται από το iPhone 14. Προηγούμενες αναφορές άφησαν να εννοηθεί ότι το iPhone SE 4 θα έπαιρνε σχεδιαστικά στοιχεία από το iPhone 14 και αυτή η τελευταία ενημέρωση ενισχύει αυτές τις πληροφορίες. Όταν μια φήμη εμφανίζεται από πολλές πηγές , τείνει να έχει κάποια αλήθεια, οπότε μπορούμε να αναμένουμε ότι το iPhone SE 4 θα διαθέτει αυτές τις επίπεδες πλευρές και μια οθόνη OLED 6,1 ιντσών, με μια εγκοπή για αισθητήρες Face ID.

Εάν όλα αυτά τα στοιχεία ισχύσουν τελικά, το iPhone SE 4 θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια συσκευή iPhone με λιγότερα χρήματα. Αν και οι φήμες θέλουν το επερχόμενο μοντέλο να έχει μια υψηλότερη τιμή γύρω στα 500 ευρώ, αυτή θα εξακολουθούσε να είναι χαμηλότερη από το iPhone 16.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone 16 Pro Max

Η Apple κυκλοφορεί την ενημέρωση iOS 18.0.1 για τα iPhone που διορθώνει το πρόβλημα με την οθόνη αφής

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 18.0.1 και το iPadOS 18.0.1, τις πρώτες ενημερώσεις για τα λειτουργικά συστήματα iOS 18 και iPadOS 18.

Smartphones Apple iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro Max: Τόσο κοστίζει στην Apple η κατασκευή του

Η TD Cowen αποκάλυψε το κόστος κατασκευής ενός iPhone 16 Pro Max 256 GB, το οποίο περιλαμβάνει εξαρτήματα, συναρμολόγηση και συσκευασία.

Gear AirPods Apple Apple AirPods

AirPods 4 και USB-C AirPods Max σε teardown βίντεο από το iFixit

To iFixit μοιράστηκε σήμερα ένα teardown βίντεο των AirPods 4, των πιο πρόσφατων ασύρματων ακουστικών της Apple.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Μεγάλη μείωση της παραγωγής ενόψει της έναρξης συναρμολόγησης του iPhone SE 4

Αναλυτές της Barclays αναφέρουν ότι η Apple μπορεί να έχει μειώσει την παραγωγή της σειράς iPhone 16 κατά 3 εκατομμύρια μονάδες φέτος.