H Samsung θα αρχίσει να κυκλοφορεί την ενημέρωση One UI 7 από τον Απρίλιο, σύμφωνα με τις φήμες, και αυτό ευθυγραμμίζεται με τις αναφορές και τα τρέχοντα προγράμματα beta.
Οι συσκευές και οι ημερομηνίες προέρχονται από ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός εργαστηρίου της Samsung που έφτασε στα χέρια του GSMarena. Η Samsung θα επιδιώξει να παραδώσει την ενημέρωση Android 15 σε τρεις γενιές τηλεφώνων από τα μέσα Απριλίου έως τα τέλη Μαΐου.
Οι πρώτες συσκευές που θα πάρουν τα Android 15 και One UI 7 είναι τα Galaxy S24, Galaxy S24+, Galaxy S24 Ultra, το Galaxy S24 FE, το Galaxy Z Flip6 και το Galaxy Z Fold6 στις 18 Απριλίου. Η σειρά Galaxy S23, το Galaxy Z Flip5, το Galaxy Z Fold5 και το Galaxy A54 θα ακολουθήσουν λίγες μέρες αργότερα, στις 25 Απριλίου.
Το Galaxy S23 FE θα λάβει την ενημέρωση αργότερα από την υπόλοιπη σειρά, στις 16 Μαΐου, μαζί με τις σειρές Galaxy S22, τα Galaxy Z Fold4 και Z Flip4 και τα Galaxy A34, Galaxy A33 και Galaxy A53.
Τέλος, στις 23 Μαΐου, ακολουθεί η σειρά Galaxy S21 και μετά τα Galaxy Z Flip3 και Z Fold3.
Τραγικοί, σε λίγο κυκλοφορεί η πρώτη beta του Android 16.
To A55;
Η το 35
Τραγικό είναι ότι έχει συνδέσει τις κύριες αναβαθμίσεις του Οne UI με τις εκδόσεις Android. Αυτό που θα πρέπει να ενδιαφέρει είναι τα χαρακτηριστικά του One UI7 κυρίως και όχι ποιά έκδοση Android είναι απο κάτω.
Φτάνουμε Μάρτιο του 2025 ..
Και το Google Assistant ακόμα δεν καταλαβαίνει Ελληνικά…
Με τόσα ai app .. να καταλαβαίνουν Ελληνικά .. και στις Φωνητικές Εντολές στο αυτοκίνητο .. πέτσα ακόμα !!!!!
Αυτό ξαναπέστο
Το galaxy a55 πότε θα πάρει ενημέρωση;
Τό Α55 ποτέ θά πάρει σειρά?
Συγγνώμη το Α55 και Α35;; είναι πιο καινούργια από το Α54.
Είστε όλοι αδαείς, ο στόχος τους ήταν να πουλήσουν s25 , εκεί η αναβάθμιση ήρθε κανονικά και με περισσότερα πράγματα επάνω, εσεις που έχετε τα παλιότερα μοντέλα θα πάρετε μια πετσοκομμενη αναβάθμιση 5 μήνες μετά και αν σας αρέσει.
ενώ έχω αλάξη πολές συσκευές της σαμσυνγ θα το ξανασκεφτώ αν θα ξαναπάω στη εταιρία αυτή …αν αξίζει να διαθέσω χρήματα .οι αναβαθμήσεις στη σειρά Α έρχονται υποδιέστερες υποτιμόντας τους πελάτες ….λες και είναι φτηνές
δεν καταλαβαίνω την ανυπομονησία για τις αναβαθμίσεις ,είναι όλοι καλυμμένοι , αν θα έρθει δηλαδή λίγο αργότερα τι θα γίνει , δεν είναι υποτιμητικό , έχουν να καλύψουν τόσα διαφορετικά μοντέλα με διαφορετικό hardware , δεν είναι Apple που έχουν τρια κινητά όλα κι όλα.
Αλεξ γενικά είμαι lover των updates. Ειδικά σε θέματα λογισμικού (plugins, joomla, wordpress, php, windows, linux κλπ). Οι δυνατότητες που δίνουν ορισμένες ενημερώσεις είναι εκπληκτικές.
Όμως στον κλάδο των κινητών τηλεφώνων θα συμφωνήσω μαζί σου. Ειδικά πλέον που οι περισσότερες ενημερώσεις έχουν να κάνουν με το ΑΙ. Τα security updates να λαμβάνουμε και ας καθυστερούν για μένα. Βέβαια υπάρχουν πολλοί καταναλωτές που θέλουν άμεσα τις ενημερώσεις στα κινητά. Ειδικά αυτοί που αγοράζουν ναυαρχίδες και οι εταιρίες τους “ξεχνούν” δίνοντας έμφαση σε νεότερες ναυαρχίδες. Έχουν και αυτοί τα δίκια τους!!!
Όμως προτιμώ να λαμβάνω stable ενημερώσεις παρά stable βαπτισμένες beta ή release candidates στην πραγματικότητα.
Να χαμε να λέγαμε… απλά έχουμε μάθει να γκρινιάζουμε αντί να ζούμε .
Εγώ πάντως σε Fold 6 την έλαβα κ τα σπάει… έχουν κάνει ωραία δουλειά.
Εντωμεταξυ σιγά τις διαφορές που έχει το ui7 σύγκριναν τις λειτουργίες του s25 ultra και τις δυνατότητες του με το s22 ultra και οι διαφορές είναι ελλλαααααχιστες στο γυμνό μάτι και την καθημερινότητα για να μην πω το τραγικό της selfie camera s 22 ultra 40 mp s25 ultra 12 με λειτουργίες ai για να χρυσωσουμε το χάπι .τραγικοί φέτος κανένας λόγος για αναβάθμιση α και το πενάκι με τις Bluetooth λειτουργίες μια χαρά ήταν κ χρήσιμο για selfie με την πίσω κάμερα στο s25 ultra απλά δεν υπάρχει
Το Galaxy S25 έχει εγκατεστημένο το Αndroid Auto με πλοήγηση στα ελληνικά; Αν όχι, πότε προβλέπεται να γίνει;