Angry Birds, 25 Μαίου στα Windows Phone 7

Το δημοφιλές παιχνίδι Angry Birds έρχεται στα Windows Phone 7 κινητά στις 25 Μαίου. To Angry Birds τρέχει σε όλες σχεδόν της πλατφόρμες φορητές και μη ακόμα και στο PlayStation 3 και στο τέλος Μαίου θα είναι διαθέσιμο μαζί με τις υπόλοιπες 30.000 διαθέσιμες εφαρμογές του Windows Marketplace.

, Angry Birds, 25 Μαίου στα Windows Phone 7

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
akis

τέλεια!!! λογικά θα έρθει και στο xbox live marketplace έτσι δεν είναι?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones TCL TCL Android smartphones

TCL 505: Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά με τιμή 139 ευρώ

Το TCL 505 αποτελεί ένα από τα προσιτά μοντέλα, σχεδιασμένο για να προσφέρει ανώτερη ποιότητα οθόνης και βελτιστοποιημένη εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Smartphones featured Nothing

Nothing Phone (2a): Έφτασε σε μπλε απόχρωση

Το Nothing Phone (2a) έρχεται σε άσπρη, μαύρη και milky απόχρωση, ωστόσο την επόμενη εβδομάδα θα ενταχθεί σε αυτά «μια νέα έκδοση».

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro Max: Εικόνα που διέρρευσε αποκαλύπτει πόσο… γιγάντιο είναι

Μια νέα εικόνα dummy μονάδων iPhone 16 που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης X παρουσιάζει ολόκληρη τη σειρά.