Motorola Atrix, Το Σεπτέμβριο Ελλάδα με άγνωστη τιμή

Το Motorola Atrix, το πολυαναμενόμενο διπύρηνο smartphone με το 1GB μνήμης RAM μας έκανε τρίπλα και εκει που λέγαμε ότι μπορεί και να το δούμε το καλοκαίρι στη χώρα μας σημερα μαθαίνουμε ότι πάμε για Σεπτέμβριο. Οι πληροφορίες είναι επιβεβαιωμένες και η αγωνία μεγαλώνει, κάπου εκεί Σεπτέμβριο υπολογίζω να έρθει και το HTC Sensation.

Τιμή για το Motorola Atrix δεν έχουμε ακόμα και είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει πάκετο με κάποιο απο τα αξεσουάρ του όπως το πλητρολόγιο ή ένα από τα δύο dock-βάσεις. Συμπέρασμα; Το καλοκαίρι οι διπύρηνοι μαχητές θα είναι το LG Optimus 2X και το Samsung Galaxy S II.

, Motorola Atrix, Το Σεπτέμβριο Ελλάδα με άγνωστη τιμή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασίλης

Τέλειο νέο αν και αργεί ακόμα…

Nickolas

Προβλεπω μεχρι να ερθει να εχουν βγει τετραπυρηνα! Αν και αν επρεπε να διαλεξω αναμεσα στα διπυρηνα που εχουν παρουσιαστει θα το επελεγα τελευταιο. Htc sensation και ξερο ψωμι. 🙂

Giorgos

τωσο αργα το Sensation ? νομιζα οτι ιουλιο αντε αυγουστο θα το ειχαμε ελλαδα…

Solon

Η αντιπροσωπεία της Motorola στην Ελλάδα μας έχει κάψει. Βασικά το περίμενα. Εδώ δε φέραν το Milestone ΙΙ θα φέρουν το Atrix γρήγορα;

Θανάσης

γεια σας… λοιπόν, μάλλον θα περιμένω το επόμενο Nexus για να ξεμπερδεύω και από αναβαθμίσεις 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones TCL TCL Android smartphones

TCL 505: Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά με τιμή 139 ευρώ

Το TCL 505 αποτελεί ένα από τα προσιτά μοντέλα, σχεδιασμένο για να προσφέρει ανώτερη ποιότητα οθόνης και βελτιστοποιημένη εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Smartphones featured Nothing

Nothing Phone (2a): Έφτασε σε μπλε απόχρωση

Το Nothing Phone (2a) έρχεται σε άσπρη, μαύρη και milky απόχρωση, ωστόσο την επόμενη εβδομάδα θα ενταχθεί σε αυτά «μια νέα έκδοση».

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro Max: Εικόνα που διέρρευσε αποκαλύπτει πόσο… γιγάντιο είναι

Μια νέα εικόνα dummy μονάδων iPhone 16 που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης X παρουσιάζει ολόκληρη τη σειρά.