Πανευρωπαϊκή Παρουσίαση Final Cut Studio 2

, Πανευρωπαϊκή Παρουσίαση Final Cut Studio 2Η Apple παρουσίασε το Final Cut Studio 2 στα εγκαίνια του ετήσιου συνεδρίου του National Association of Broadcasters (NAB). Το Final Cut Studio 2 αποτελεί μία σημαντική αναβάθμιση της ηγετικής στην αγορά σουίτας προγραμμάτων για παραγωγή video που προσφέρει νέα δημιουργικά εργαλεία σχεδιασμένα αποκλειστικά για επαγγελματίες του video.

Το Final Cut Studio 2 συμπεριλαμβάνει τα Final Cut Pro 6, Motion 3, Soundtrack Pro 2, Compressor 3 και DVD Studio Pro 4.2. Το Final Cut Studio 2 συμπεριλαμβάνει επίσης το Color, τη νέα εφαρμογή επαγγελματικής διαβάθμισης χρώματος και φινιρίσματος για τη διασφάλιση ίδιας ποιότητας χρώματος και τη δημιουργία ηλεκτρονικών υπογραφών.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16 Pro: Φήμες θέλουν να υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 4K/120 FPS

Τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 16 Pro θα μπορούν να καταγράφουν βίντεο 4K με ταχύτητα έως και 120 FPS, σύμφωνα με “αξιόπιστες πηγές”.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Πόσο θα κοστίζει το νέο iPhone;

Η σειρά iPhone 16 της Apple φημολογείται ότι θα έχει αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις που ίσως ανεβάσουν την τιμή των μοντέλων.

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16 και iPhone 16 Pro: Αποκαλύφθηκαν τα νέα χρώματα πριν την επίσημη παρουσίαση

Η Apple διαφοροποιεί τη χρωματική της παλέτα για τη σειρά iPhone 16 φέτος, σύμφωνα με τον αξιόπιστο δημοσιογράφο του Bloomberg, Mark Gurman.

Gear Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Oι θήκες σιλικόνης της Apple δεν θα έχουν άνοιγμα για το Capture Button

Η Apple παρουσιάζει φέτος ένα νέο “Capture Βutton” για την κάμερα σε τουλάχιστον ορισμένα μοντέλα iPhone 16.