Sony Xperia P, Η οθόνη τεχνολογίας WhiteMagic

Το Sony Xperia P είναι το πρώτο smartphone με οθόνη LCD τεχνολογίας WhiteMagic που το καθιστά ιδιαίτερα φωτεινό ακόμα και κάτω από έντονες συνθήκες φωτισμού όπως το φως του ήλιου. Αυτό επιτυγχάνεται προσθέτοντας ακόμα ένα λευκό υπο-pixel ανάμεσα στα τρία υπο-pixel red, green, blue (τρια βασικά χρώματα) με αποτέλεσμα το ένα pixel να αποτελείται πλέον από τέσσερα υπο-pixel.

Με την τεχνολογία Sony WhiteMagic όταν βρισκόμαστε σε εξωτερικούς χώρους η οθόνη είναι μια απο τις πιο φωτεινές της αγοράς ενώ σε εσωτερικούς χώρους η εν λόγο τεχνολογία προσφέρει καλύτερη διαχείριση της ενέργειας με αποτέλεσμα τη μειωμένη κατανάλωση.

, Sony Xperia P, Η οθόνη τεχνολογίας WhiteMagic

, Sony Xperia P, Η οθόνη τεχνολογίας WhiteMagic

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MANOS

Μου θύμισε τις τηλεοράσεις Aquos Quattron τις Sharp με RGBY που πρόσθεσαν το κίτρινο για καλύτερη απεικόνιση των χρωμάτων.
Πολύ καλή κίνηση της Sony! περιμένω να δω το αποτέλεσμα και στην πράξη και φυσικά σύγκριση με Retina και Super Amoled Plus.

symmetryboy

Απλα μια καλυτερη υλοποιηση απο αυτη του atrix. Καλη φωτεινοτητα, χαμηλη καταναλωση αλλα μας τα χαλαει λιγο στη ευκρινεια…(εκτος αν χρησιμοποιει με διαφορετικο τροπο τα υποpixel) https://www.gsmarena.com/motorola_atrix_4g-review-589p2.php

mixtri

Να δούμε τι θα λέει σε σχέση με CBD γιατί μέχρι τώρα είναι οι μόνες αξιοπρεπής τεχνολογία για χώρες που έχουν ηλιοφάνεια!

noe

Γεια σας. θα ηθελα να ρωτησω ποτε το περιμενουμε στην χωρα μας?

Πολυ καλη δουλεια στο Φορουμ!!!

kostas vagos

Πότε θα δούμε το hand on ; ΕΕΕΕ πότε ;

georgeball

Παιδιά εγώ έχω το τηλέφωνο και οι οθόνη είναι καταπληκτική με ασύγκριτη φωτεινότητα υπέροχα χρώματα υψηλή ανάλυση και ταχύτατη απόκριση το μόνο μειονέκτημα στην οθόνη είναι ότι το μαύρο γριζαρει λίγο παντός έχω τα καλύτερα λόγια για αυτήν την οθόνη άνετα συναγωνίζεται την Retina την super LCD 3 και την super Amoled

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Honor Huawei OPPO

Sony, Oppo, Honor και Huawei ξεχώρισαν στα βραβεία EISA 2024

Το Sony Xperia 1 VI είναι το καλύτερο smartphone για δημιουργούς για το 2024-2025, σύμφωνα με την EISA, που απένειμε τα ετήσια βραβεία της.

Software Android featured

Android 15: Το λανσάρισμα στα Pixel φημολογείται ότι θα γίνει τον Οκτώβριο

H πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Android 15 σε συσκευές Pixel της Google φαίνεται πως θα καθυστερήσει να πραγματοποιηθεί.

Gear Android

Qi2: Κάποιες συσκευές δεν χρησιμοποιούν μαγνήτες – Πώς να τις ξεχωρίσετε

Aν και το Qi2 διαφημίστηκε ως “MagSafe για Android”, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, καθώς χωρίζεται σε δύο προφίλ.

Smartphones Android Google Google Pixel

Θα πάρει η σειρά Pixel 6 Android 16;

Όταν κυκλοφόρησε η σειρά Pixel 6, η Google είχε υποσχεθεί ότι θα λάβουν τρία χρόνια ενημερώσεων συστήματος και πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.