Ένας χρόνος από τo πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Escape στην ET1

Σαν σήμερα 9 Μαίου πριν από ένα χρόνο στις 17:00 το απόγευμα έβγαινε για πρώτη φορά στον αέρα η ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ET1. Μαζί με την Ανδρονίκη, τη Λάουρα, τον Ηλία, τον Νικόλα, τον Γιώργο, τον Λουκά και τον Μιχάλη κάθε απόγευμα ζωντανά δημιουργούσαμε μια μεγάλη μεσημεριανή παρέα lifestyle και τεχνολογίας.

Μου έχετε λείψει παιδιά.
Κρίμα που απουσιάζουν εκπομπές τεχνολογίας από την ελληνική τηλεόραση…

Επεξεργάστηκε την 9 Μαΐου 2012 20:02

Σχόλια

  • Μια καλη εκπομπή ειχε το κρατικο και αυτη τη κοψανε..
    Αλλα κατι @^%@&@* τυπου "Εχει γουστο" που παιζουν 200 χρονια και δε τις βλεπει κανεις συνεχιζουν κανονικα ενω δε τις βλεπει κανεις.

    Κριμα παιδια

    Μας λειψατε

  • Πολυ καλη εκπομπη που μου ελειψε...κυριως η Λαουρα και η Ανδρονικη ;)

  • +1 Ζαφείρης.

    Πραγματικά ολόκληρη η εκπομπή ήταν τέλεια.Φοβερά τα gadget wars , τα hands-on του Κώστα αλλά και ή ώρα των videogames με τον Ηλία.Φοβεροί καλεσμένοι , χρήσιμα πράγματα.Επίσης ο/οι καμεραμάν/μέν έκαναν φοβερές "αεροπλανικές" λήψεις.Φοβερά σκηνικά και φαινόταν ό,τι είχε πέσει πολύ χρήμα για την όλη υπόθεση.Παρόλα αυτά κάποιοι λίγοι haters κατάφεραν να "εκτελέσουν" την εκπομπή για να βλέπουμε το "έχει γούστο" το οποίο δεν έχει καθόλου γούστο.
    Ελπίζω κάποια στιγμή να ξεκινήσετε και πάλι και να δώσετε αυτό που στερήθηκε ο ελληνικός λαός ένα χρόνο τώρα.

  • Πραγματικά η καλύτερη τηλεοπτική εκπομπή ενημερωτικού και τεχνολογικού περιεχομένου που πρόβαλε ποτε η ελληνική τηλεόραση......ακομα θυμάμαι και λαχταρω διάφορες απο τις στήλες της εκπομπής όπως το GADGETS WARS ...
    Κρίμα πάντως.

  • Σας παρακολουθουσα με ενδιαφερον τα απογευματακια, αλλα στην χωρα μας οτι ξεχωριζει εχει και την ιδια ακριβως τυχη, δηλαδη να εξαφανιζεται, μια ζωη τα ιδια τηλεοπτικα σκουπιδια θα ανακυκλωνουμε.

  • Πράγματι, η εκπομπή λείπει από τη TV και μάλιστα ΣΥΝΟΛΙΚΑ από τα κανάλια!

  • ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ? TOΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΩ INTERNET ΕΚΠΟΜΠΕΣ.