Ένας χρόνος από τo πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Escape στην ET1

Σαν σήμερα 9 Μαίου πριν από ένα χρόνο στις 17:00 το απόγευμα έβγαινε για πρώτη φορά στον αέρα η ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ET1. Μαζί με την Ανδρονίκη, τη Λάουρα, τον Ηλία, τον Νικόλα, τον Γιώργο, τον Λουκά και τον Μιχάλη κάθε απόγευμα ζωντανά δημιουργούσαμε μια μεγάλη μεσημεριανή παρέα lifestyle και τεχνολογίας.

Μου έχετε λείψει παιδιά.
Κρίμα που απουσιάζουν εκπομπές τεχνολογίας από την ελληνική τηλεόραση…

, Ένας χρόνος από τo πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Escape στην ET1

, Ένας χρόνος από τo πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Escape στην ET1

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ζαφείρης

Μια καλη εκπομπή ειχε το κρατικο και αυτη τη κοψανε..
Αλλα κατι @^%@&@* τυπου “Εχει γουστο” που παιζουν 200 χρονια και δε τις βλεπει κανεις συνεχιζουν κανονικα ενω δε τις βλεπει κανεις.

Κριμα παιδια

Μας λειψατε

Antonis

Πολυ καλη εκπομπη που μου ελειψε…κυριως η Λαουρα και η Ανδρονικη 😉

Σταύρος Παπαγεωργόπουλος

+1 Ζαφείρης.

Πραγματικά ολόκληρη η εκπομπή ήταν τέλεια.Φοβερά τα gadget wars , τα hands-on του Κώστα αλλά και ή ώρα των videogames με τον Ηλία.Φοβεροί καλεσμένοι , χρήσιμα πράγματα.Επίσης ο/οι καμεραμάν/μέν έκαναν φοβερές “αεροπλανικές” λήψεις.Φοβερά σκηνικά και φαινόταν ό,τι είχε πέσει πολύ χρήμα για την όλη υπόθεση.Παρόλα αυτά κάποιοι λίγοι haters κατάφεραν να “εκτελέσουν” την εκπομπή για να βλέπουμε το “έχει γούστο” το οποίο δεν έχει καθόλου γούστο.
Ελπίζω κάποια στιγμή να ξεκινήσετε και πάλι και να δώσετε αυτό που στερήθηκε ο ελληνικός λαός ένα χρόνο τώρα.

Ερμής

Πραγματικά η καλύτερη τηλεοπτική εκπομπή ενημερωτικού και τεχνολογικού περιεχομένου που πρόβαλε ποτε η ελληνική τηλεόραση……ακομα θυμάμαι και λαχταρω διάφορες απο τις στήλες της εκπομπής όπως το GADGETS WARS …
Κρίμα πάντως.

euaggelos71

Σας παρακολουθουσα με ενδιαφερον τα απογευματακια, αλλα στην χωρα μας οτι ξεχωριζει εχει και την ιδια ακριβως τυχη, δηλαδη να εξαφανιζεται, μια ζωη τα ιδια τηλεοπτικα σκουπιδια θα ανακυκλωνουμε.

hypest

Πράγματι, η εκπομπή λείπει από τη TV και μάλιστα ΣΥΝΟΛΙΚΑ από τα κανάλια!

Δημήτρης

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ? TOΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΩ INTERNET ΕΚΠΟΜΠΕΣ.

djibril13

εμενα μονο η λαουρα μου ελειψε. αυτη η εκπομπη δεν ηταν τεχνολογικη αλλα Lifestyle με ολιγον… Βλαχακη. πραγματικα μονο τα reviews του Κωστα αξιζαν ολη η αλλη εκπομη fail…

Ender

Όπως έχω πει και με mail, η εκπομπή ήταν άνιση, χωρίς χαρακτήρα, χωρίς ομοιογένεια και χωρίς ευδιάκριτο στόχο.

Σε κάθε περίπτωση ο Κώστας ο Βλαχάκης ήταν από τις ελάχιστες αρκετά συγκεκριμένες και καλές παρουσίες.

Παναγιώτης

Μας έλειψε η εκπομπή! Ήταν ίσως η μοναδική εκπομπή τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. Είχε τεχνολογικά νέα, παρουσιάσεις, video games και φυσικά gadget wars!

iceman(the original)

η καλυτερη τεχνολογικη εκπομπη απο καταβολης της ελληνικης τηλεορασης. αρτια ενημερωση, θεματα που πραγματικα αφορουσαν το κοσμο της τεχνολογιας και οχι μονο… κριμα που καποιοι…. “ειδικοι” εκει στην ερτ αποφασισαν να τη σταματησουν…. χιλια μπραβο στα παιδια και τους παραγοντες της εκπομπης μακαρι να ξαναβγουν στον αερα…

Techfan

Πολύ οραία εκπομπή…

Όποτε μπορούσα την παρακολουθούσα.

Technewz

Κώστα νομίζω ότι πλέον είναι εύκολο να στήσετε μια εκπομπή μέσω Web TV, γιατί δεν το κάνετε ?

dionisis

Η καλύτερη εκπομπή μας λείψατε

Apo_Delirium

Αχ ρε βλαχακη…Κριμα κριμα…Καντε κατι online…

AnakinSkywalker

Μακάρι να ξανάρχιζε… Αλλά τί λέω, έρχεται Eurovision, πού διάθεση για εκπομπή τεχνολογίας…

Βαγγέλης

Τώρα που μας έδωσες την πάσα η Λάουρα τι σχέση είχε με την τεχνολογία; Σίγουρα καμία απλα έδινε εκείνη την τσαχπινογαργαλιάρικη νότα στην εκπομπη έτσι δεν ειναι;

Πες την αλήθεια δεν θα σε μαρτυρήσουμε 😛

Panos7GR

Ναι βέβαια… Εκτός το ότι την κόψανε έδινε και καλά λάθος πρότυπα στους νέους, με το να μιλάτε με αγγλικούς ορισμούς και έτσι, από οτι άκουσα, την κόψανε κυρίως για υψηλό budget. Εεεε…Προϋπολογισμό ήθελα να πω. ( τι σου κάνουν τα λάθος πρότυπα..!)
Συγγνώμη ρε παιδιά αυτήν την πα@&%δελα που λέγετε Eurovision, πόσο κοστίζει;;;; Τι σωστό πρότυπο μου δείχνει;;;;; Που μου χρησιμεύει;;;; Μα δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται μερικοί κολλημένοι τεχνοφοβικοι άνθρωποι… Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω!
Και στο κάτω κάτω αν κόστιζε τόσο όσο ακούγεται, ας κάνανε καμμιά περικοπή. Στις 10 κάμερες να κρατουσανε 5, λέω εγώ τώρα ο ανιδεος.

Τέλος πάντων, εσείς μα δείτε πόσο μας λείψατε! Ήσασταν φοβερή ομάδα, φρέσκια, με διάθεση. Να προσπαθήσετε να ξαναεννοθειτε και να βρείτε ένα πιο φιλόξενο κανάλι ή μέσο (Internet πχ) για να σας δούμε πάλι. Σας περιμένουμε! 😉

Βασιλης

Η εκπομπη καλουτσικη αλλα χωρις μεγαλο τεχνολογικο ενδιαφερον καθως ειχε μικρα κομματια,οπως τα hands on,τα οποια βρισκεις κατα εκατονταδες στο διαδικτυο.επισης δε μπορω παρουσιαστριες τυπου γλαστρα οπως η Λαουρα σε τετοια εκπομπη (πανασχετη με την τεχνολογια) ,πεινασμενοι δεν ειμαστε.τελος θα ηθελα πολυ να μαθω το μπατζετ του καθε επεισοδιου και τις αμοιβες των παρουσιαστων καθως τις δυσκολες εποχες που ζουμε πιθανολογω οτι θα ηταν σκανδαλο και λογικα γι αυτο κοπηκε…

Γιάννης

Πραγματικά πολύ ωραία εκπομπή! Και εμένα μου λείπει!!! Πάντως ρε παιδιά όλοι σε σχέση ήταν στο trailer!!! χαχαχα!!!

kostis

Θυμαμαι το 1994….
ισως οι περισοτεροι απο εσας να μην θυμαστε – να ειστε μικροι ή απλα να μην το ειδατε….
COMPUTERMANIA σε τοπικο (εχει κλεισει εδω και πολλα χρονια) σταθμο στην θεσ/νικη…SCAN TV…ειχα την ευτυχια να την παρουσιαζω εγω με ενα φιλαρακι….μας εφαγε γρηγορα ομως η “μαρμαγκα” (παρολη την μεγαλη επιτυχια) λογω “αναπηριας του σταθμου….θα εχω να το θυμαμαι παντως…. :-(((

DimitrisR

ακομα μπαινω στην ιστοσελιδα του escape μπας και μαθω τον λογο για τον οποιο η μονη ποιοτικη εκπομπη της τηλεορασης σταματησε.Μας λυπετε ρε παιδια 🙁

jimmy1992

Το έβλεπα φανατικά κάθε απόγευμα!

Δημήτρης

Βλέπω οτι γράφτηκε το άρθρο την Τετάρτη, 09/05/2012 και γράφει “Σαν σήμερα 9 Μαίου πριν από ένα χρόνο” . Κάτι δέν μου κολλάει καλά παιδιά. Το σόου το έβλεπα πρίν το 2005.Αλλα σύμφωνα με τα γραφώμενα είναι απο τις 09/05/2011? Αποκλείεται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.