Gear

AirPods Max: Έρχεται πλαστικό μοντέλο σε πιο προσιτή τιμή;

Φαίνεται πως τα AirPods Max θα αποκτήσουν και δεύτερη έκδοση, αυτή τη φορά με πιο προσιτή τιμή. Οι πληροφορίες έρχονται από τον leakster @LeaksApplePro, ο οποίος αναφέρει μία νέα, πιο “φθηνή” έκδοση των over-ear ακουστικών της Apple, αυτή τη φορά με χρήση πλαστικού.

Η νέα έκδοση, αν επιβεβαιωθούν, θα έρθει με τιμή 349 δολάρια, δηλαδή περίπου στα 400 ευρώ για εμάς στην Ελλάδα. Τα AirPods Max είναι premium κατασκευαστικά, καθώς χρησιμοποιούν αλουμίνιο, κάτι βέβαια που δημιουργεί προβλήματα υγρασίας. Από την άλλη, μία έκδοση με πλαστικό σώμα θα προσφέρει μικρότερο βάρος, πέραν της πιο οικονομικής τιμής.

Δε γνωρίζουμε πότε και αν τελικά δούμε τα οικονομικά AirPods Max, πάντως μία τέτοια κίνηση θα μπορούσε να φέρει τα ακουστικά της Apple πιο κοντά στη τιμή των υπόλοιπων ανταγωνιστών της στην αγορά, όπως τα XM4 της Sony. Μένει να δούμε βέβαια αν με τη χρήση πλαστικού η εταιρεία μπορέσει να προσφέρει και κάποια αδιαβροχοποίηση.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.