Sony WH-1000XM4: Επίσημα τα νέα Noise Cancelling ακουστικά, με τιμή 400 ευρώ

, Sony WH-1000XM4: Επίσημα τα νέα Noise Cancelling ακουστικά, με τιμή 400 ευρώ

Όπως περιμέναμε, η Sony ανακοίνωσε και επίσημα τα νέα της ακουστικά WH-1000XM4, τα οποία έρχονται να αντικαταστήσουν τα γνωστά στους φίλους της μουσικής WH-1000XM3, με αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχο τους.

Με δύο μικρόφωνα στο κάθε ακουστικό αποκλειστικά και μόνο για την ακύρωση θορύβου, η τεχνολογία Dual Noise Sensor συλλαμβάνει το θόρυβο του περιβάλλοντος και μεταβιβάζει τα δεδομένα στον noise canceling επεξεργαστή HD QN1. O HD QN1 είναι σε θέσει να εφαρμόσει την ακύρωση θορύβου σε πραγματικό χρόνο, σε συνεργασία με το Bluetooth Audio SoC της εταιρείας, το οποίο μπορεί αν καταλάβει και να ρυθμίσει την ένταση του θορύβου και της μουσικής έως και 700 φορές το δευτερόλεπτο.

, Sony WH-1000XM4: Επίσημα τα νέα Noise Cancelling ακουστικά, με τιμή 400 ευρώ

Τα νέα ακουστικά μπορούν να καταλάβουν αν είναι φορεμένα ή όχι, για αυτόματη παύση μουσικής, ενώ ταυτόχρονα αν ο χρήστης μιλήσει σε κάποιον είναι σε θέση να εντοπίσουν τον ήχο και να παύσουν τη μουσική και να επιτρέψουν στον περιβαλλοντικό ήχο να εισέλθει, ώστε να πραγματοποιήσετε συζητήσεις χωρίς την αφαίρεση τους. Σε περίπτωση κλήσεων, η τεχνολογία Precise Voice Pickup ελέγχει πέντε από τα μικρόφωνα της συσκευής, ώστε ο χρήστης να ακούγεστε πιο δυνατά και πιο καθαρά στη διάρκεια των κλήσεων.

Το μεγαλύτερο νέο χαρακτηριστικό των ακουστικών, κάτι που έλειπε αισθητά από τα XM3, είναι η σύνδεση τους με έως και δύο συσκευές ταυτόχρονα, με αυτόματη σύνδεση στη συσκευή από την οποία έρχεται κάποια εισερχόμενη κλήση. Η μπαταρία των ακουστικών φτάνει έως 30 ώρες συνεχείς χρήσης, με επιπλέον 5 ώρες με μόλις 10 λεπτά φόρτισης. Τα WH-1000XM4 θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στο καλοκαίρι σε δύο χρώματα, μαύρο και ασημένιο, στη τιμή των 400 ευρώ.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.