Gear

Huawei Band 4: Με έγχρωμη οθόνη, 9 ημέρες αυτονομία και φόρτιση μέσω USB

Σήμερα, η κινέζικη κατασκευάστρια παρουσίασε το νέο της fitness tracker Huawei Band 4. Αρχικά, περιμέναμε την εταιρεία να παρουσιάσει το Band 4 μαζί με τα Huawei Mate 30, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Χαρακτηριστικά

Το Huawei Band 4 μοιάζει σχεδιαστικά αρκετά με το Honor Band 5i και μοιράζεται μαζί του κάποια χαρακτηριστικά. Το fitness tracker έχει 0,96 ίντσες TFT έγχρωμη οθόνη με ανάλυση 80×160 pixels και διαθέτει ένα capacitive home button.

Στο εσωτερικό του fitness tracker θα βρούμε έναν επεξεργαστή που ονομάζεται Apollo 3 και μπαταρία 91mAh η οποία φορτίζει με το ίδιο USB βύσμα που διαθέτει και το Honor Band 5i. Μία φόρτιση ολοκληρώνεται σε 1,5 ώρα και σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει έως 9 ημέρες αυτονομία.

Στα άλλα χαρακτηριστικά, το Band 4 έχει αρκετά watch faces και με το TruSleep 2.0 παρακολουθεί τον ύπνο και καταγράφει ταυτόχρονα τον καρδιακό παλμό. Όπως κάθε άλλο fitness tracker έχει δυνατότητα παρακολούθησης της άσκησης, προβάλει αρκετές πληροφορίες στην οθόνη, υποστηρίζει ειδοποιήσεις, και έχει λειτουργίες όπως το Remote Shutter και το Find My Phone.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Huawei Band 4 θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου στην Ταϊλάνδη, την Ινδονησία και τις Φιλιππίνες με τιμή περίπου 32 ευρώ, και στην Κίνα με τιμή περίπου 26 ευρώ. Η εταιρεία θα διαθέσει το fitness tracker σε περισσότερες αγορές τις ερχόμενες εβδομάδες και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν η τιμή του θα είναι αντίστοιχη.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Οκτωβρίου 2019 17:05

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.