Internet

Το ChatGPT Voice διαθέσιμο δωρεάν για χρήστες Android και iOS

Η OpenAI ανακοίνωσε ότι η λειτουργία φωνητικών συνομιλιών στην επίσημη εφαρμογή ChatGPT είναι πλέον διαθέσιμη για χρήση από όλους, χωρίς να απαιτείται συνδρομή.

Η εταιρεία εισήγαγε τις φωνητικές συνομιλίες στην εφαρμογή ChatGPT τον Σεπτέμβριο. Η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν με το chatbot αντί να πληκτρολογούν, ωστόσο, μέχρι τώρα, ήταν διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητές Plus και Enterprise.

Την ανακοίνωση έκανε ο συνιδρυτής της OpenAI Greg Brockman (με το που επέστρεψε στη θέση του), αναφέροντας ότι το ChatGPT Voice έχει πλέον κυκλοφορήσει για όλους τους δωρεάν χρήστες σε iOS και Android.

Για να ξεκινήσετε μια συνομιλία με το μοντέλο της γλώσσας AI, μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο των ακουστικών. Μιλώντας και ξεκινώντας μια συνομιλία, το ChatGPT Voice θα ενεργοποιηθεί και θα απαντήσει.

Η δυνατότητα ChatGPT Voice επιτυγχάνεται με μια βιβλιοθήκη ήχων που ηχογραφούνται από voice actors. Με αυτήν τη βιβλιοθήκη δειγμάτων, το OpenAI μπόρεσε να αναπτύξει ένα μοντέλο που συνδυάζει λέξεις και γλωσσικές αποχρώσεις με ρεαλιστικό τρόπο. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για χρήστες που προτιμούν την φωνητική επικοινωνία ή δεν έχουν τη δυνατότητα να πληκτρολογήσουν.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.