Smartphones

Honor 50: Έρχεται στην Ευρώπη στις 26 Οκτωβρίου

Η Honor επιβεβαίωσε ότι το Honor 50 θα πατήσει σε ευρωπαϊκό έδαφος κοντά στα τέλη του επόμενου μήνα. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του στην κινεζική αγορά από τον περασμένο Ιούνιο.

Το Honor 50 είναι ένα Android smartphone με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 778G, με την αγγλική και ευρωπαϊκή αγορά να είναι οι πρώτες που θα το υποδεχτούν εκτός των σινικών τειχών. Αργότερα θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες που θα κυκλοφορήσει το Honor 50 στις αγορές της Ρωσίας, της Λατινικής Αμερικής και άλλες.

Το νέο μοντέλο είναι εφοδιασμένο με μία οθόνη 6.57 ιντσών, τεχνολογίας OLED, με συχνότητα ανανέωσης τα 120 Ηz. Η πίσω κάμερα θα είναι στα 108 Megapixel, ενώ αρκετά ικανή θα είναι και η selfie camera στο μπροστινό μέρος, η οποία θα έχει αισθητήρα 32 Megapixel. Το Android 11 θα υποστηρίζει υπηρεσίες Google, ενώ θα υπάρχει και το Μagic User Interface.

Οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, καθώς και η επίσημη ανακοίνωση της Honor δεν κάνουν λόγο για το μοντέλο Honor 50 Pro, επομένως μόνο το Honor 50 είναι αυτό που περιμένουμε στην Ευρώπη.

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.