Gear

H Motorola επιστρέφει στην κατηγορία των Tablets

To Motorola Moto Tab G20 σηματοδοτεί την επιστροφή της Motorola στην ανταγωνιστική κατηγορία των Tablets. Πρόκειται για μία πρόταση με οθόνη 8 ιντσών και επεξεργαστή MediaTek Helio P22T.

Στον βασικό τεχνολογικό εξοπλισμό του Motorola Moto Tab G20 συναντούμε μία οθόνη τεχνολογίας LCD, με διαγώνιο 8 ιντσών, σε ανάλυση HD+, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 5100 mAh. Ο MediaTek Helio P22T συνδυάζεται με μνήμη RAM 3 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 32 GB και έχει οχτώ πυρήνες για τους υπολογισμούς του.

H μπροστινή κάμερα είναι στα 2 Megapixel και η πίσω στα 5 Megapixel. To νέο tablet είναι εφοδιασμένο με τεχνολογία Dolby Atmos, ενώ το λειτουργικό σύστημα του Moto Tab G20 είναι το Android 11. Από την άποψη της συνδεσιμότητας έχουμε θύρα USB Type C στα 10W για την γρήγορη φόρτιση.

Η έναρξη της εμπορικής πορείας του Motorola Moto Tab G20 είναι προγραμματισμένη από την Ινδία, στις 3 Οκτωβρίου και αργότερα αναμένεται να γίνει διαθέσιμο και σε άλλες αγορές.

Επεξεργάστηκε την 30 Σεπτεμβρίου 2021 19:59

Σχόλια

  • Αν το βγάλει με τέτοιο σκουπίδι επεξεργαστή θα πάει άκλαφτο. Τηλεφωνο με αργό επεξ. οκ, αλλά για ταμπλέτ θες γρηγορο για παιχνίδια ή βαριες εφαρμογες γραφειου.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.