Smartphones

Huawei P Smart Z: Διέρρευσαν renders θα έχει pop-up selfie κάμερα και Ultra Fullview οθόνη

Η Huawei ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μία νέα P Smart συσκευή με pop-up selfie κάμερα. Αυτό το mid-range smartphone θα ακούει στο όνομα Huawei P Smart Z και θα ακολουθεί τις τάσεις που έθεσε το Vivo NEX S και το Oppo Find X.

Τα renders που έχει leak προέρχονται από το Mobielkopen και σύμφωνα με τους ίδιους η συσκευή θα διαθέτει pop-up selfie κάμερα στα 16MP με διάφραγμα f/2.0. Αυτό επέστρεψε στην Huawei να έχει μικρύνει αρκετά τα bezels του P Smart Z.

Η οθόνη που θα έχει το Huawei P Smart Z θα είναι 6,59 ιντσών με Full HD+ 2.340 x 1.080 pixels ανάλυση, 391 ppi και αναλογία 19.5:9. Σύμφωνα με φήμες, η Huawei θα ονομάσει τη συγκεκριμένη οθόνη Ultra Fullview, εξαιτίας του ultra bezeless σχεδιασμού της.

Όπως και οι πρόγονοι του, τα P Smart (2019) και P Smart+ (2019), έτσι και το Huawei P Smart Z θα είναι εξοπλισμένο με τον Kirin 710, 4GB μνήμη RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο και 4.000mAh μπαταρία.

Το Huawei P Smart Z θα διαθέτει διπλές πίσω κάμερες, την κύρια με αισθητήρα 16MP και f/1.8 διάφραγμα και έναν αισθητήρα βάθους 2MP με διάφραγμα f/2.4. Επιπλέον, σύμφωνα με τα renders, στην πίσω πλευρά της συσκευής θα υπάρχει και ένας κλασικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Huawei P Smart Z αναμένεται να κυκλοφορήσει σε Midnight Black, Emerald Green και Sapphire Blue, με τιμή 210€. Αν και η Huawei δεν κάνει ποτέ επίσημες παρουσιάσεις των midrange συσκευών της, ίσως αυτή τη φορά να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση, διότι το P Smart Z είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας με pop-up κάμερα.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.