Το Huawei P Smart (2019) κυκλοφορεί στην Ελλάδα με τιμή 269 ευρώ

Huawei P Smart 2019 Επίσημο Kirin 710 3GB RAM, Το Huawei P Smart (2019) κυκλοφορεί στην Ελλάδα με τιμή 269 ευρώ
Η Huawei έκανε επίσημο το P Smart (2019) με mid-range τεχνικά χαρακτηριστικά και προσιτή τιμή για όσους θέλουν ένα smartphone που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους χωρίς να ξοδέψουν μια μικρή περιουσία για να το αποκτήσουν.
Το νέο smartphone της Huawei είναι εφοδιασμένο με LCD οθόνη που η εταιρεία την ονομάζει “Dewdrop Display”, έχει διαγώνιο που φτάνει τις 6.21 ίντσες, ανάλυση Full HD+ 1080×2340 pixel και μικρό notch. Στο εσωτερικό υπάρχει ο επεξεργαστής HiSilicon Kirin 710 βασισμένος στην αρχιτεκτονική των 12nm και αποτελείται από τέσσερις πυρήνες Cortex-A73 χρονισμένους στα 2.2GHz και τέσσερις Cortex-A53 στα 1.7GHz.
Η μνήμη RAM του P Smart (2019) είναι 3GB ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος έχει μέγεθος 64GB, με τους χρήστες να μπορούν να τον επεκτείνουν με τη χρήση καρτών microSD χωρητικότητας μέχρι τα 512GB. Η μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 3400mAh, διαθέτει θύρα για χρήση ακουστικών 3.5mm, FM-Radio, λειτουργικό σύστημα Android Pie μέσω του EMUI 9.0 και ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος.
Τέλος, η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος αποτελείται από φακούς στα 13MP (f/2.2) και 2MP, ενώ η selfie κάμερα που βρίσκεται τοποθετημένη στο notch έχει φακό στα 8MP.
update: Το Huawei P Smart (2019) πωλείται επίσημα στη χώρα μας σε μαύρο και μπλε χρώμα με τιμή 269 ευρώ
Huawei P Smart 2019 Επίσημο Kirin 710 3GB RAM, Το Huawei P Smart (2019) κυκλοφορεί στην Ελλάδα με τιμή 269 ευρώ
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Το συγκεκριμένο κινητό πωλείται ήδη στις μεγάλες αλυσίδες. Δεν συμφέρει όμως όταν υπάρχει και το Huawei Play στα ίδια επίπεδα τιμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.