Smartphones

Huawei P40: Τριπλή κάμερα προδίδει η γραμμή παραγωγής

Η Huawei ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 για ακόμη μια φορά flagship smartphone τα οποία δεν θα ενσωματώνουν τα Google services αλλά με τα δικά της Mobile Services τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις παγκόσμιες πωλήσεις. Σύμφωνα τώρα με μία φωτογραφία από την γραμμή παραγωγής, το απλό Huawei P40 θα έχει τριπλή κάμερα στην πλάτη του τοποθετημένη σε ένα ορθογώνιο πλαίσιο.

Όπως μπορούμε να δούμε και στην φωτογραφία που διέρρευσε από την γραμμή παραγωγής, η Huawei μάλλον δεν θα τοποθετήσει κάποιον αισθητήρα periscope telephoto στο απλό P40 καθώς τα τρία cut out της κάμερας είναι στρογγυλά. Για όσους δεν γνωρίζουν έως τώρα οι κάμερες με αισθητήρα periscope telephoto έχουν τετράγωνο cut out. Να υπενθυμίσουμε ότι και η σειρά P30 που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2019 είχε αυτήν την τεχνολογία μόνο στην Pro έκδοση.

Επιπλέον στο ορθογώνιο πλαίσιο θα βρίσκεται και το dual LED flash μαζί με το εκπομπό και δέκτη laser, σε αντίθεση με τα P30 όπου αυτά τα δύο είχαν τοποθετηθεί στην δεξιά πλευρά έξω από το camera module.

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι το Huawei P40 Pro φημολογείται ότι θα ενσωματώνει πέντε συνολικά κάμερες.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.